Op zoek naar inspiratie, klankbord of verandering van koers?

Waar is de tijd gebleven dat we gemakkelijk vijf tot tien jaar vooruit konden kijken? De totale markt van recreatie en toerisme is aan het veranderen en de concurrentie blijft almaar toenemen. De consument is de baas en via zijn mobiel ligt de wereld aan zijn voeten. Wekelijks komen er nieuwe trends aanwaaien en wanneer moet je daar wel of geen rekening mee houden? Hoe kunt u nog onderscheidend zijn voor uw gasten en waar liggen de kansen voor uw onderneming?

Wij steken de handen uit de mouwen met onze hands-on aanpak en helpen wij uw bedrijf om gericht op succes te koersen. Samen met u starten we een ontdekkingstocht, passend binnen het DNA van uw bedrijf en kijken we naar uw kansen in de markt. Zodat uw aanbod nog beter aansluit op de consument van nu én die van de nabije toekomst.

Klankbord

  • U loopt al een tijdje met plannen rond voor investeringen en u wilt zeker weten of er niet te veel risico’s aan vast zitten en dat het wel voldoende oplevert?
  • U ziet dat het wat minder gaat met bepaalde productgroepen maar krijgt er niet precies de vinger achter wat het probleem is?
  • U bent even de grip kwijt op het bedrijf en zoekt naar houvast welke kant het op moet?
  • Of bent u tevreden hoe het gaat maar zou u toch wel stiekem een kritische beoordeling willen hebben wat eventueel nog verbeterd zou kunnen worden?

Maak dan gebruik van ons One day klankbord of Support traject en krijg een onafhankelijke reactie van een expert met een toekomstadvies. Onze mogelijkheden:

  • One day klankbord à 1.250,- excl. btw en incl. reiskosten.
  • Support traject à 3.250,- per jaar excl. btw en incl. reiskosten. (drie keer een halve dag op locatie, met praktische tips en adviezen voor directe verbeteringen)

Plan van Aanpak

Heeft u behoefte aan verdergaande ondersteuning en een integrale aanpak en visie voor uw bedrijf voor de midden- en lange termijn? Dan biedt het Plan van Aanpak de oplossing. Dat betekent onder andere aandacht voor bezoekers en gasten, personeel en medewerkers, financiën en haalbaarheid, waarbij we rekening houden met de trends en ontwikkelingen van buitenaf.

We kijken naar alle onderdelen van het bedrijf en werken diverse toekomstscenario’s uit in een duidelijk en overzichtelijk rapport. Met een duidelijk stappenplan op basis van termijnen en periodieken. Uw Plan van Aanpak kan tevens als bedrijfsplan dienen voor de gemeente, bank of investeerders. Onze mogelijkheden:

  • Plan van Aanpak – u heeft al een Plan van Aanpak vanaf 2.500,-

Enkele referenties

Puur Exloo, Roompot Vakanties, Recreatiepark De Schatberg, De Boshoek, De Voltage, Drouwenerzand Attractiepark, Driestar / Hof van Saksen, CenterParcs, RaboBank, Oostappen Groep, Camping Julianahoeve, Landal Greenparks, Marveld Recreatie, Monkey Town, Camping Zonneweelde, Camping de Boomgaard, Julianatoren, Sprookjeshof Zuidlaren, DippieDoe Aquabest, Kinderparadijs Malkenschoten, Bungalowpark Borgmeren, Scelta Instituut, Movero World, Veluwe Vakantieparken, Summercamp Heino, Camping Vreehorst, Bungalowpark Hoenderloo, Bungalowpark Timmerholt en vele anderen…

logo Monkey Town

“Duidelijke tips, verbeterpunten en handvaten om mee aan de slag te gaan. Goed om op een andere manier naar onze binnenspeeltuin te kijken. Geen rapporten of wollige praatjes maar concreet en resultaatgericht advies.”

— Guus van Loenen (Monkey Town Gouda)

Uitgelicht: Maandelijkse Ondernemersdesk

Pleisureworld organiseert ondernemersdeskEven de grip kwijt op uw bedrijf en zoekt naar houvast welke kant het op moet? De Pleisureworld Ondernemersdesk biedt praktische informatie en advies op bedrijfskundig en commercieel gebied. Gratis inloop.

Meer weten

Op zoek naar persoonlijk advies of een klankbord?

Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!