29
januari
All Day
The Play In, gevestigd in The Wall
Utrecht, Nederland
p.p. € 175 excl. BTW
Laden Evenementen

Retailtainment? Reddingsboei voor funshoppen?

Op dinsdagmiddag 29 januari 2019 organiseren PleisureWorld NRIT en B@S Consultants | Brood@Spelen de expertmeeting Retailtainment – waar retail en leisure elkaar ontmoeten.  Binnensteden, winkelcentra en shopping malls zullen om de consument te blijven boeien, meer entertainment moeten gaan bieden.

Het integreren van retail en entertainment noemen we retailtainment en wordt dé reddingsboei voor het funshoppen. Nu en in de toekomst zal het integreren van entertainment de retailbeleving rijker maken en zorgen voor extra transacties. Een attractieve belevingsvolle retail is ook nodig als tegengif op de toenemende verleidingen van internetwinkelen. Dat betekent een grote opgave voor de retailsector waar we op deze expertmeeting handvatten voor aanreiken. Voor de leisure is retailtainment een grote kans om hun markt te vergroten.

Programma

13.00 uur Ontvangst, inclusief Smart Lunch
13.30 uur Welkom door de organisatoren Paul Rodenburg (onderzoeker & adviseur retail en retailcentra, Brood@Spelen) en Hans van Leeuwen (Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme, PleisureWorld NRIT)
13.45 uur Hanneke Laarakker, eigenaar Play In The Wall – Do en Don’t bij keuze van locatie
14.10 uur Harry Bijl (INretail) Hoe ‘fun’ is het winkelen in jouw winkel en winkelcentrum?
14.35 uur Marjolein van de Stolpe (Leisure Expert Group) Hoe je de steeds warmere relatie van retail en leisure kunt uitwerken
15.00 uur Koffie / Netwerk Break
15.30 uur Paul Rodenburg verkent de ervaring van deelnemers in de zaal. Wat vinden aanwezige retail en leisure partijen goede voorbeelden van retailtainment?
15.45 uur Hans van Tellingen (Strabo, auteur van Waarom Stenen Winkels Winnen), Hans Imanse (andersomdenker in retail en leisure) en Hans van Leeuwen bediscussieren in een prettig doch pittig gesprek de positie en het perspectief van Retailtainment
16.30 uur Afsluiting met resultaten van de dag en antwoorden op de vraag ‘hoe retail en leisure elkaar kunnen vinden en versterken’
16.45 uur Netwerkborrel

Schrijf nu in!

De expertmeeting Retailtainment – waar retail en leisure elkaar ontmoeten wordt gehouden op 29 januari 2019 van 13.00 tot 17.30 uur in The Play In, gevestigd in The Wall Utrecht. We presenteren de laatste trends en ontwikkelingen in funshoppen en inspireren je met voorbeelden uit binnen- en buitenland. Sprekers gaan met elkaar en de zaal in gesprek. Deelnamekosten bedragen € 175- (excl. Btw) inclusief netwerkborrel.

Schrijf je hier in

Gegevens

Datum:
29 januari 2019
Kosten:
p.p. € 175 excl. BTW
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Organizer:
Hans van Leeuwen & Paul Rodenburg