08
juni
08:30 — 18:00
De Efteling
Europalaan 1

Kaatsheuvel, 5171 KW Nederland
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het Vakantiepark van de Toekomst

De dalende populariteit van het kamperen lijkt niet meer te stoppen en er hangen donkere wolken boven de traditionele campingbedrijven. De nieuwe Vakdag ‘Vakantiepark van de Toekomst’ op donderdag 8 juni aanstaande in de Efteling is in het leven geroepen om de dalende trend tot een halt te roepen. Op deze vakdag ontdekt u dat er juist een totaal nieuwe dynamiek in kamperen ontstaat, die zorgt voor de transformatie van (boeren)camping naar vakantiepark. Maar pas op: uit andere hoeken komen nieuwe spelers de markt op. Het wordt dus dringen geblazen.

Bezoek de vakdag op donderdag 8 juni a.s.!

Vooral de attractieparken bieden de laatste jaren een meerdaags verblijf gecombineerd met een dagje pret. De koppeling met verblijfsrecreatie stelt deze bedrijven in staat om jaarrond de poorten te openen terwijl zij verzekerd zijn van een vaste stroom bezoekers. Hotels en groepsaccommodaties leggen intussen de verbinding met de regio door middel van allerlei sfeervolle arrangementen.

In de bungalowsector dreigt een overaanbod en ligt prijserosie op de loer. Het gevecht om de consument is keihard. Enkel wie in staat is zijn aanbod dusdanig te vernieuwen, kan op voldoende klandizie rekenen en is daarmee wat minder gevoelig voor het kortingsinstrument. Het resultaat: de voortdurende opmars van het zogenaamde ‘glamping’, tot zelfs hotels aan toe die op de camping verrijzen.

Meer informatie

Gegevens

Datum:
8 juni 2017
Tijd:
08:30 - 18:00
Organizer:
Pleisureworld
Telefoon:
06-53394506
E-mail:

Upcoming Events