29
november
09:00 — 13:10
Beerze Bulten
Kampweg 1

Beerze, 7736 PK Nederland
Gratis
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

VIP Uitnodiging: Inspiratie Meeting – woensdag 29 november – 111 Wereld Trends

(alleen voor genodigden –  VIP Genodigden Meeting Beerze Bulten)

Graag nodigen wij onze relaties uit voor een exclusieve inspirerende bijeenkomst op woensdagochtend 29 november a.s. in het vernieuwde Giga Konijenhol van Beerze Bulten. U bent een van de speciale gasten voor deze bijeenkomst alwaar wij met een spetterend programma u willen verrassen!

Het afgelopen jaar is voor Pleisureworld heel bijzonder geweest en daar heeft ook u een steentje aan bijgedragen. We hebben jammer genoeg na zeven jaren afscheid genomen van Susanne Giesbers en met Linda Fijma en Yvonne van de Nieuwenhuizen hebben wij nieuwe ervaren experts in huis. De Vakdagen waren voor de gehele sector een nieuwe impuls en Het Vakantiepark in de Toekomst heeft de totale recreatiemarkt in beweging gebracht.

Een mooie ontwikkeling is dat wij ons aandeel in Recreatie Advies enorm zien groeien. Steeds vaker krijgen wij de voorkeur boven de traditionele bureaus door ons pragmatische Hans On aanpak. Een andere bijzondere ontwikkeling is dat wij steeds vaker optreden als Trendwatcher, Speaker en Dagvoorzitter. Ook zijn de eerste verzoeken om toe te treden tot een raad van bestuur al in behandeling genomen.

Inspiratie Meeting: programma woensdag 29 november:

09.00 – 09.30 uur Ontvangst Giga Konijenhol – Beerze Bulten
09.30 – 09.40 uur Welkom door Hans van Leeuwen & Team Pleisureworld
09.40 – 10.00 uur Presentatie Gerrit Jan Hagendoorn – Beerze Bulten – F.E.C. Giga Konijnenhol
10.00 – 10.30 uur Primeur: presentatie van de 111 Wereld trends door Hans van Leeuwen
10.30 – 10.45 uur Innovatie pitch; recreatie ondernemers presenteren nieuwe concepten
10.45 – 11.00 uur Pauze – Koffie Break
11.00 – 12.00 uur Rondleiding in het nieuwe Giga Konijnenhol
12.00 – 13.00 uur Netwerk lunch Brasserie de Hagehorst
13.00 – 13.10 uur  Afsluiting van deze inspiratie ochtend

(na afloop kunnen deelnemers aansluitend de vakbeurs van de Evenementenhal Hardenberg bezoeken)

Nederland is hot…

Nederland is booming als wij de ervaringsdeskundigen mogen geloven! Het aantal Belgische en Duitse gasten blijft maar groeien en de verwachting is dat over enkele jaren bijna een miljoen chinezen ons land bezoeken. Er is sprake van een Mondiale Markt waarbij de consument de regie in handen heeft genomen via de opmars van de disruptors als Peerby – Uber – AirBnB – en AirDnD. Maar andere spelers op de markt w.o. Booking.com – Google – Tripadvisor zetten traditionale spelers als RECRON – KHN – Hiswa – VVV en vele anderen op achterstand. Maar er gebeurt meer in de markt van Recreatie & Toerisme!

111 Wereld Trends

Wat wij in de afgelopen maanden allemaal beleefd hebben is met geen pen te beschrijven. Het aantal hotel & bungalow overnachtingen is bijna niet meer te volgen. De hoeveelheid kennis en expertise over unieke attracties, nieuwe vakantie- en themaparken, marketing en bijzondere ontwikkelingen zijn enorm. Ook het aantal unieke ondernemers en experts is niet op twee handen te tellen. Van al deze ervaringen van het afgelopen jaar hebben wij een unieke presentatie gemaakt met als titel De 111 Wereld Trends. U krijgt de primeur!

Wie komen er?

Het is misschien te veel om op te noemen, maar onder de genodigden zitten alle relaties waarvoor wij het afgelopen jaar actief zijn geweest: Gemeente Aa en Hunze, Gemeente Roermond, VVV Nederland, Gemeenten Sluis, Roompot Vakanties, Kontour Vastgoed, Hof van Saksen, Monky Town Gouda, De Schatberg, Beerze Bulten, JoyTime, Camping De Hondrug, Camping De Boshoek, Eiland van Maurik, Rivierenland, Gemeente Meppel, Provincie Midden Limburg Ons WCL, O’Leary’s Sport Oase, De Bongerd, Kennmerduincampings, Droomparken, Scheunenhof, Camping Betuwestrand en nog veel meer. Ook ontvangen wij onze Excellent Top Partners van Pleisureworld die tot de beste horen in hun vakgebied.

Meld je aan en laat je verrassen!


Graag willen wij jou en je collega uitnodigen en verassen met een inspirerende Meeting. Kom kijken en bewonderen van wat er allemaal weer staat te gebeuren door uw blik te verruimen door de primeur van de presentatie De 111 Wereld Trends. Het is ook een mooie start up om aansluitend de Recreatie Vakbeurs te bezoeken van de Evenementenhal in Hardenberg. Ook Gerrtit Jan en Johanne Hagendoorn kijken uit naar jullie komst.

Hans van Leeuwen, Trendwatcher en Recreatie Adviseur

PS: er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

Pleisureworld – Hans van Leeuwen

hans@pleisureworld.nl of 06-53394506

Gegevens

Datum:
29 november 2017
Tijd:
09:00 - 13:10
Kosten:
Gratis
Organizer:
Pleisureworld NRIT
Telefoon:
06-53394506
E-mail: