25
september
All Day
The GreenHouse Utrecht
Croeselaan 16

Utrecht, Utrecht Nederland
exclusief op uitnodiging
Laden Evenementen

Wat doet u als toonaangevende CEO met circulariteit en duurzaamheid?

Pleisureworld NRIT & The Green House in Utrecht organiseren op woensdag 25 september 2019 een exclusieve rondetafelconferentie voor ondernemers en experts in recreatie en toerisme. U bent geselecteerd als een van de topondernemers of experts die wij hiervoor graag willen uitnodigen.

Tijdens deze rondetafelconferentie gaat u samen met collega’s en branchegenoten in gesprek en delen we de uiteenlopende standpunten, waarna we hierover in discussie gaan. Het gesprek wordt geleid door Hans van Leeuwen, Trendwatcher, Adviseur & Conceptontwikkelaar Recreatie & Toerisme van Pleisureworld NRIT. Ton Vermeulen van Pleisureworld NRIT verzorgt de verslaglegging als vakinhoudelijk journalist.

Waar willen wij zoal met u over discussiëren:

  • Welk nut en/of noodzaak dienen duurzaamheid en circulariteit in uw onderneming en de branche?
  • Welke innovatieve ontwikkelen zijn er op dit gebied en welke ziet u als meest voorname?
  • Moet de bezoeker de rekening betalen van deze transitie?

De bijeenkomst vindt plaats op een passende locatie. The Greenhouse in Utrecht is een volledig circulair restaurant, gelegen op steenworp afstand van het Centraal Station. Ernest van de Voort en Liesbeth den Hollander heten u namens Albron van harte welkom. Uiteraard krijgt u de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de van dit duurzame concept met een bijzonder modulair ontwerp.

Circulariteit en duurzaamheid zijn zeer actuele thema’s die veel vragen oproepen bij ondernemers in recreatie en toerisme. Pleisureworld NRIT organiseert deze rondetafelbijeenkomst vanuit de overtuiging dat we als branche en als bedrijven sterker staan als we universele problemen gezamenlijk aanpakken. Bovendien is het een mooi moment om met collega’s op strategisch niveau van gedachten te wisselen, kennis te delen en wellicht een signaal af kunnen geven voor stappen in de richting van duurzaam & circulair ondernemen.

Programma:

10.00 uur Ontvangst
11.00 uur Start Ronde Tafel Conferentie
12.30 uur CEO Netwerklunch
14.00 uur Rondleiding The Greenhouse

Kunnen wij op uw input rekenen op 25 september?

Aanmelden:

Aanmelden: niet mogelijk – alleen exclusief op uitnodiging