17
maart
08:00 — 17:00
Dubai
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Laden Evenementen

Wie gaat er mee?

17 t/m 21 maart 2019 – Studie & Netwerk Tour Dubai 2019
Vragen of aanmelden? Stuur uw verzoek naar info@pleisurworld.nl

Explore Dubai & Abu Dhabi
Islam & Arabic Culture
Inspiring World where the Sky is the Limit
Skyscrapers versus Desert
Unforgettable Moments

5 dagen vol magie & inspiratie

Pleisureworld NRIT organiseert een 5-daagse studie- en netwerkreis van 17 t/m 21 maart naar Dubai en Abu Dhabi. Wilt u geïnspireerd worden door de innovatieve ontwikkelingen die plaatsvinden in deze ‘ Middle East destinations’, dan is deelname aan deze studiereis een absolute aanrader!

Voor wie?

De tour is in het bijzonder zeer interessant voor professionals (CEO’s, CMSO’s, (managing) directors, adviseurs and designers) die actief zijn binnen de gastvrijheidsindustrie, zoals thema park & entertainment industrie, family entertainment centra, hotel and holiday resorts and game industrie.

Top locaties

Locaties die aan bod komen tijdens de reis zijn onder meer Burf at the top, IMG World of adventure, Dubai Mall & fontein en natuurlijk Expo 2020, en de hotspots van Abu Dhabi te weten Ferrari world, Warner Bros World en het gloednieuwe Louvre, gelegen op het Kunsteiland Saadiyat. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Grand Mosque Abu Dhabi

Louvre Abu Dhabi

Meet & Greet

Tijdens de studie- en netwerkreis zal er veel ruimte zijn voor verdieping en ontmoeting door middel van netwerkmomenten, meetings met lokale ondernemers en organisaties, backstage en VIP tours en expert presentaties.

Dubai Blogs

Ter voorbereiding en ondersteuning van de educatie- en netwerkreis schrijft onze leisure consultant in de VAE, Sandra Reusen, uitgebreide blogs over leisure ontwikkelingen, die aan bod zullen komen tijdens de studiereis. volg haar via Blogs

Boekingen

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt en is deze studie- en netwerkreis te boeken!
Houdt onze nieuwsuitingen in de gaten voor de earlybird tickets!

 

Gegevens

Begin:
17 maart 2019 @ 08:00
Einde:
21 maart 2019 @ 17:00
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,
Organizer:
Pleisureworld NRIT
Telefoon:
06-53394506
E-mail: