12
oktober
08:30 — 18:00
Aviodrome
Pelikaanweg 50

Lelystad, 8218 PG Nederland
225,-
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zet je regio op de kaart

In de toeristische marketing wordt steeds meer het belang van een totaalbeleving onderkend. Een toerist bezoekt niet slechts één hotel, bungalowpark of camping met één attractie of museum bezoek, maar maakt tijdens zijn trip gebruik van de diensten van vele aanbieders. Het is daarom logisch dat deze aanbieders samenwerken. Het meest logische verband daarin is regionaal. Ook samenwerking met de middenstand hoort bij de nieuwe opvatting van regio marketing in het toerisme en de vrijetijd.

Het bruist in heel veel Nederlandse regio’s. Toerisme en recreatie zijn stevige economische factoren. Een groot deel van de bezoekers komt uit de regio. Daarbij groeit ook het inkomend toerisme en die bezoekers willen stad én regio ervaren. Daardoor willen regio’s professionaliseren. Door samen te werken, niet alleen in promotie maar ook in productontwikkeling, het maken van arrangementen en het versterken van de toeristische infrastructuur, kun je je regio versterken.

Dat gaat niet vanzelf…

Wie regisseert? Hoe pak je succesvol productontwikkeling en marketing op? Welke bedrijven nemen de leiding? Bepalen commerciële webplatformen de boekingen in jouw regio of kun je succesvol zijn met de samenwerking tussen bedrijven en overheid?

Heel veel praktijkvoorbeelden, klein en groot komen op de planken. Kom kijken, netwerken en inspiratie opdoen bij deze Vakdag opgezet door Pleisureworld. Houd 12 oktober alvast vrij. Inschrijven kan via: www.zetjeregioopdekaart.nl

Meer informatie

Gegevens

Datum:
12 oktober 2017
Tijd:
08:30 - 18:00
Kosten:
225,-
Organizer:
Pleisureworld
Telefoon:
06-53394506
E-mail:

Upcoming Events

28
november

Network event of the year

09:00 — 14:00
@ Oosten van Nederland
Read More