Laden Evenementen
Find Events

Evenementenweergavenavigatie

Past Events

Events List Navigation

januari 2017
24
januari
13:30 — 19:30
@ DROOM
Join
Masterclass Innovatie in Marketing

Masterclass – Innovatie in Marketing

Hoe speelt u in op online marketing? Na leergang Best Marketeer is de tijd rijp voor een nieuwe opleiding die voldoet aan de huidige eisen van de moderne consument die 24uur online is.

maart 2017
23
maart
08:30 — 18:00
@ De Voltage
Join
de-voltage-impressie

Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit

Het wordt tijd dat de Family Entertainment Centers als een professionele bedrijfstak worden omarmd en dat ook de ondernemers in deze sector zich verder professionaliseren en onderscheiden. Bezoek de vakdag Het Nieuwe Dagje Uit!

juni 2017
06
juni
13:30 — 19:30
@ DROOM
Join
Masterclass Innovatie in Marketing

Masterclass Innovatie in Marketing

Hoe speelt u in op online marketing? Na leergang Best Marketeer is de tijd rijp voor een nieuwe opleiding die voldoet aan de huidige eisen van de moderne consument die 24uur online is.

08
juni
08:30 — 18:00
@ De Efteling
Join
Het vakantiepark van de toekomst

Het Vakantiepark van de Toekomst

De Vakdag ‘Het Vakantiepark van de Toekomst’ op donderdag 8 juni aanstaande in de Efteling is in het leven geroepen om de dalende populariteit van de camping tot een halt te roepen. Bezoek deze vakdag!

september 2017
12
september
09:00 — 13:00
@
Join

Masterclass Innovatie in Marketing voor F.E.C.’s

Hoe spelen F.E.C.’s in op online marketing en hoe bereiken zij de gast? Deze Masterclass voldoet aan de huidige eisen van de moderne consument die 24uur online is. Vol met praktische tips en toepassingen.

14
september
14:30 — 18:00
@ Hotel Haarhuis
Join

Workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’

Succesvol verkopen in Recreatie & Toerisme De vrijetijdsbranche bevindt zich de laatste twee jaar wederom in een nieuwe stroomversnelling. Zowel dag- als verblijfsrecreatie verrast ons bijna dagelijks met de aankondiging van alweer een nieuwe dagattractie of de ontwikkeling van vakantieresorts met de meest luxueuze villa’s. Ook het toegenomen inkomend toerisme uit België en Duitsland zorgt voor mooi weer. Het economisch tij heeft zich gekeerd en er zijn weer volop financiële middelen voor grote investeringen. Kortom: er is weer ruimte in…

25
september
08:00 — 20:00
@ Berlijn
Join

3-daagse Inspiratie Tour (EAS) Berlijn

Unieke samenwerking in 3-daagse Inspiratie Tour Bezoek de Euro Attractions Show (EAS) 2017 in Berlijn Record aantal bedrijven & innovaties Wij gaan op zoek naar de laatste innovaties en de allernieuwste trends in leisure! Breng ook een bezoek aan de beursvloer met wel meer dan 500 bedrijven uit wel meer dan 60 landen. Exclusief voor deelnemers: wij maken een Innovatie Tour op de beursvloer langs een tiental internationale bedrijven die hun laatste noviteiten presenteren. Bedrijfsbezoeken (behind the scenes) HannoverZoo: Europa’s best…

oktober 2017
12
oktober
08:30 — 18:00
@ Aviodrome
Join
Vakdag Zet je Regio op de Kaart

Zet je regio op de kaart

Een toerist bezoekt niet slechts één bungalowpark of camping maar maakt tijdens zijn trip gebruik van de diensten van vele aanbieders.

november 2017
29
november
09:00 — 13:10
@ Beerze Bulten
Join

Inspiratie meeting – 111 Wereld Trends (alleen voor genodigden)

VIP Uitnodiging: Inspiratie Meeting – woensdag 29 november – 111 Wereld Trends (alleen voor genodigden –  VIP Genodigden Meeting Beerze Bulten) Graag nodigen wij onze relaties uit voor een exclusieve inspirerende bijeenkomst op woensdagochtend 29 november a.s. in het vernieuwde Giga Konijenhol van Beerze Bulten. U bent een van de speciale gasten voor deze bijeenkomst alwaar wij met een spetterend programma u willen verrassen! Het afgelopen jaar is voor Pleisureworld heel bijzonder geweest en daar heeft ook u een steentje…

februari 2018
16
februari
15:30 — 18:30
@ Het Rijk van de Keizer
Join

De HUG exclusieve pre-launch

De HUG is de allereerste design-infraroodsauna. En niet alleen een parel om te zien, maar ook ontzettend fijn om te gebruiken. 20 minuten quick wellness per dag maakt je blijer, gezonder en energieker. Tijdens de exclusieve pre-launch kun jij een van de eersten zijn die ‘m ziet. Er worden hapjes, drankjes en muziek geregeld. En ondertussen zorgen sprekers Hans van Leeuwen en Marieke Eyskoot ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Jij hoeft alleen maar je ogen uit…

+ Exporteer Vermeldde Evenementen