eibe Benelux B.V.

Doelgerichte speelconcepten van eibe

Hoe kan spelen een bijdrage leveren aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen? Op die vraag geeft eibe als ervaren totaalinrichter en bedenker van speelconcepten u graag een antwoord. Van attractiepark tot gezellige familiecamping wij bedenken samen met u passende en doelgerichte speeloplossingen.

eibe combineert speeltrends tot veelzijdige innovatieve speelconcepten zoals:

  • Thematisering, imagoversterking en storytelling
  • Maatwerk speeltoestellen en locatie specifieke oplossingen
  • Natuurlijk spelen volgens EN1176
  • Meergeneratie speelvormen van peuter tot senior.
  • Inclusief spelen “samenspel voor kinderen met en zonder beperking”
  • Interactief spelen
  • Combinaties van sport- en spel, outdoor fitness
  • Budget georiënteerde speeloplossingen
  • Indoor spelen, seizoensverlenging
  • Zand- en waterspelcombinaties

Inspiratie en advies: de eibe adviseurs en ontwerpers maken graag geheel vrijblijvend een afspraak om u te inspireren, adviseren en te ondersteunen bij het realiseren van een doelgericht speelbeleid.

Afbeeldingen

eibe Benelux B.V. - Samoza glijbaan

eibe Benelux B.V. - Julianahoeve

eibe Benelux B.V. - Burgers Zoo

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Radonstraat 285
2718 SV Zoetermeer

Postadres:
Radonstraat 285
2718 SV Zoetermeer

T: 079-3610010
E: booy@eibe.nl
W: www.eibe.nl

Ben van Kralingen

Ben van Kralingen

Directeur
06-51761792
Ronald Booy

Ronald Booy

Sales Manager
06-20018495

Referenties

Landal Hof van Saksen

“Verrassend anders” was de wens van de opdrachtgever, en dat is het geworden. In samenspraak met de managers van het park, Landal en eibe Benelux B.V. is er een plan gerealiseerd die tot de verbeelding spreekt en heel veel uitdaging en plezier geeft voor jong en oud.

Bij het hoofdgebouw is op het strand een waanzinnige uitkijktoren geplaatst welke is omgebouwd tot een volwaardig speeltoren met glijbanen en een klimwand van ruim 12 meter hoog. Deze speeltoren staat in directe verbinding met een nieuw aangelegd eiland waarop een van robinia hout gemaakte speelkotter ligt. Verder is er op het strand een diversiteit aan speeltoestellen aangebracht voor de oudere kinderen.

Diergaarde Blijdorp

In de Herfstvakantie is de nieuwe indoor speeltuin Biotopia geopend in Diergaarde Blijdorp. De speeltuin bestaat uit 4 verschillende biotopen, waar je kunt graven, klimmen en klauteren en van een enorme bultrug afglijden.

Ook als het regent kunnen kinderen zonder nat te worden hun energie kwijt in de speeltuin. In de Jungle kunnen den kinderen klimmen en klauteren en in de Woestijn op zoek naar de dieren welke hier leven.

Familiecamping de Belten

In het voorjaar van 2014 is Jungle Avonturencamping Rheeze, nabij Hardenberg, overgenomen en is inmiddels omgedoopt tot “Familiecamping de Belten”. In een zeer korte tijd is er veel aan de aankleding en de inrichting van de camping en de daarbij behorende gebouwen gedaan, en heeft het de volledige uitstraling van een comfortabele familiecamping gekregen.

Er is voor eibe Benelux B.V. gekozen mede door de diversiteit aan speelfuncties, zoals klimmen, klauteren, glijden, schommelen, zandspel, rollenspelen, etc. en de robuuste uitstraling van de toestellen, dit alles uiteraard passend in de sfeer van de bosrijke omgeving van het park.