logo-govaplast-play.nl153x121Govaplast-play levert producten voor een duurzame en onderhoudsvrije speelplaatsinrichting. De speeltoestellen zijn gekeurd volgens de NEN-EN 1176-1 norm. Tevens zitten er verschillende duurzame en kindveilige speelplaats meubelen in ons assortiment. Al onze producten zijn gemaakt van gerecycled kunststof, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

Het assortiment speeltoestellen bestaat uit bijvoorbeeld speelhuisjes, jumbojet, vliegtuig of zelfs een volledig parcours wat geplaatst kan worden op een harde ondergrond of op een grasveld. De speeltoestellen zijn vaak in verschillende kleuren verkrijgbaar en indien u meerder speeltoestellen nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij een pakket op maat kunnen maken.

Voor een zachte landing is het ook mogelijk om gebruik te maken van gecertificeerde valtegels. Met deze tegels kan de ondergrond onder speeltoestellen veilig worden gemaakt tot wel hoogtes van 1,5 meter.

De kunststof meubelen die we leveren bestaan uit picknicktafels en bankjes. De hoeken van de meubelen zijn afgerond, zodat er geen scherpe pijnlijke uitsteeksels zijn, zodat de veiligheid van de kinderspeelplaats gewaarborgd wordt. Kortom Govaplast-play.nl heeft alles in huis om de kinderspeelplaats naast ontzettend leuk ook veilig en duurzaam te houden.

Afbeeldingen

Govaplast-Play

Govaplast-Play

Govaplast-Play

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Transportweg 2B
4501 PS Oostburg

Postadres:
Transportweg 2B
4501 PS Oostburg