KOMPANKOMPAN, s’ werelds grootste fabrikant voor speeltoestellen, richt zich nu naast spelen ook op fitness en sport. Daarmee bedienen wij de doelgroep van 0 – 99 jaar. Uitgebreid onderzoek heeft geleid tot een doordacht assortiment van producten die fitness en sportaanleidingen stimuleren. Dit alles gecombineerd met een unieke digitale ondersteuning waarmee uw gast individueel of begeleid door uw animatieteam aan de slag kan.

Door deze productontwikkeling kunt u de steeds grotere groep ouderen van het juiste aanbod voorzien. Net als voor de speelplekken maakt KOMPAN graag voor deze nieuwe sport- en fitnessplekken een doordacht ontwerp passend bij uw bedrijf en doelgroep.

Met de fitness- en sportlijn versterkt KOMPAN haar propositie om sociale, sportieve maar vooral leuke en uitdagende voorzieningen op uw bedrijf aan te bieden. Nodig ons uit en wij komen graag langs!

Afbeeldingen

Kompan - Elements

Kompan - boot

Kompan - Supernova en Freegame

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Achterweg 38
4181 AE WAARDENBURG

Postadres:
Postbus 2059
5300 CB ZALTBOMMEL

T: 0418- 681461
E: info@kompan.com
W: www.kompan.com

Willem van Veenendaal

Willem van Veenendaal

Director
06-53247987

Referenties

Eiland van Maurik – Maurik

Spelen is ontdekken en wat is er mooier dan op avontuur te gaan aan het water? Op Recreatiepark Eiland van Maurik kunnen kinderen sinds kort op een speelse ontdekkingsreis in het hart van de Betuwe. 16 solitaire speeltoestellen telt de route die spelende kinderen langs de dijk en uiterwaarden voert. Mede dankzij de nieuwe speelroute is de camping weer helemaal bij de tijd en dus interessant voor de belangrijkste doelgroep: gezinnen met kinderen in alle leeftijden.

Landal Sluftervallei – Texel

Op Landal Sluftervallei, te De Koog (Texel) staat een totaal nieuw avontuurlijk speeltoestel uit de Xpedition serie. Deze toestellen spreken sterk tot de verbeelding van kinderen. Veel kinderen dromen ervan om een ontdekkingsreiziger te zijn. Wonen in een echte boomhut en samen met je vrienden grote avonturen beleven. Alle Xpedition toestellen hebben een modern design en zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout.

Camping Ter Spegelt – Eersel

65 hectare vol kampeerplezier in Zuidoost Brabant bij Recreatiecentrum Ter Spegelt, te Eersel. Relaxen en ravotten gaan moeiteloos samen. Toen de gebroeders Keijzer in 1996 het bedrijf van hun ouders overnamen, wisten ze precies wat ze wilden: een plek waar kinderen vrij kunnen spelen en ravotten, maar waar de ouders ook kunnen ontspannen met de kleintjes in zicht. Hoe bepalend kan een enkel uitgangspunt zijn voor de inrichting van een compleet recreatiepark?