TOP Partner MI-groepDe MI-Groep uit Oostburg is reeds jaren gespecialiseerd in gerecycleerde kunststof producten. Deze producten zijn duurzaam, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk. De producten in het assortiment van de MI-Groep zijn bovendien hufterproof, rotvrij en splinteren niet. Hierdoor kunnen ze jarenlang meegaan. De producten vinden hun weg naar recreatie, bedrijven en overheid in Nederland, België en Duitsland. Sinds juli 2013 is MI-Groep de exclusieve importeur voor Nederland van Govaplay speelobjecten en speelplaatsmeubilair.

Govaplay biedt mooie en duurzame mogelijkheden om speelplaatsen op te vrolijken. De producten zijn gemaakt van polyethyleen recycling materiaal. De montage gebeurt met dikke RVS schroeven. Het resultaat is een uitstekend en sterk product met een lange levensduur en geen onderhoudskosten. De speeltoestellen voldoen aan alle veiligheidseisen (NEN EN 1176) en zijn TÜV gekeurd en gecertificeerd.

Door het gebruik van hoogwaardig gerecycleerd materiaal passen de producten van Govaplay uitstekend bij het streven van tal van organisaties naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het polyethyleen waarvan de producten worden gemaakt, is afkomstig van grondstoffen als drankkratten, flessendoppen en productieafval uit de directe omgeving.

Afbeeldingen

Govaplay Speelpleinproduct

Rubberen tegels

Picknickbank Oslo

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Transportweg 2 b
4501 PS OOSTBURG

Postadres:
Transportweg 2 b
4501 PS OOSTBURG

T: 085-0090616
E: info@mi-groep.nl
W: www.mi-groep.nl

Marc Rijk

Marc Rijk

Algemeen directeur
06-53458989

Referenties

Govaplast Picknickbank Oslo

De kunststof picknickbank Oslo is een duurzaam en onderhoudsvrij product wat op zowel campingen en in openbare parken niet misstaat. De picknicktafel bestaat uit twee tafelpoten in A-vorm opgebouwd uit balken. Hierop ligt een riant en stevig, aan de onderkant staalversterkt, tafelblad wat bestand is tegen alle omstandigheden. Aan beide kanten van het tafelblad is een zitvlak gemonteerd wat bestaat uit twee kunststof planken. Het is prettig om te picknicken aan deze picknickbank, je hoeft niet bang te zijn voor splinters of insecten die verscholen gaan in het materiaal.

Het is mogelijk om deze picknicktafels stevig te verankeren, zodat ze niet veilig vastzitten en niet meer te verplaatsen zijn. Er kan ook voor gekozen worden om dit product te verkrijgen met verlengde poten die ingegraven kunnen worden en zorgen voor een stevige verankering.

Govaplay speeltoestellen trein

Vanaf nu is het mogelijk om spelende kinderen op de trein te zetten! Govaplay speeltoestellen staan bekend om hun duurzaamheid, veiligheid en plezier. De vrolijke en veelkleurige kunststof treindelen zorgen ervoor dat spelende kinderen wisselend de plaats van chauffeur en passagier kunnen innemen. De treinen zijn gemaakt van kunststof materiaal en vergen geen onderhoud. Na jarenlang gebruik zien ze er nog altijd uit zoals op de dag van plaatsing.

De trein staat voorop, maar hierachter zijn verschillende modellen wagons te plaatsen. Van klein tot groot. Alle producten zijn netjes afgevlakt en hebben geen scherpe randjes, zodat kinderen op een veilige en verantwoorde manier op de speeltoestellen kunnen spelen. De trein is gecertificeerd en TÜV gekeurd. Govaplay kunststof treinen zijn een leuke en gevarieerde aanvulling voor de speelplaats op schoolpleinen en kinderdagverblijven.

Rubberen Tegels

Rubberen tegels worden vaak gebruikt als valbrekende ondergrond bij speeltoestellen. Zo wordt een veilige omgeving rondom en onder een speeltoestel gemaakt. Als de rubberen tegel dikker is zal de gecertificeerde valhoogte ook hoger zijn. Dit kan zelfs tot wel 3,3 meter. De tegels zijn waterdoorlatend en beschikbaar in verschillende kleuren.

Voor het balkon of (dak)terrass zijn de terrastegels geschikt. Deze duurzame tegels zijn aan de onderkant voorzien van een noppenstructuur waar overtollig water onder door kan worden afgevoerd. Het is mogelijk deze tegels op bitumen, beton of een zinken dakbedekking te leggen.

Wanneer de standaardkleuren niet voldoen en er speciale kleuren moeten worden geplaatst zijn de EPDM tegels een geschikt alternatief. Het is mogelijk om afwijkende kleuren, zoals blauw en geel te verkrijgen en eventueel ook een mix van twee verschillende kleuren.