logo-recycling-kunststof.nl153x121Wanneer u graag duurzame en onderhoudsvrije meubelen wilt, dan zult u zeker bij ons slagen. Onze recycle kunststof producten zijn van hoge kwaliteit en onverwoestbaar. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal recycle kunststof banken, bloembakken, vuilnisbakken, tafels en picknicksets. Tevens hebben wij een groot assortiment (terras)planken van recycle kunststof materiaal.

De Recycle kunststof meubelen zijn te plaatsen in allerlei omgevingen, of het nu een park is, of in het centrum van een stad, de stylistische meubelen passen overal. De eigenschappen van het meubilair zorgen voor een jarenlang plezier. Zo zijn de producten onderhoudsvrij, u hoeft dus niet elk jaar extra geld uit te geven aan het schuren en opnieuw verven van de meubelen. Na jarenlang onderworpen te zijn aan de weersomstandigheden zien de meubelen er nog steeds uit als nieuw. Tevens zijn ze ontzettend veilig, de meubelen zijn stevig en splintervrij.

Wanneer u een terras of steiger wilt aanleggen kunt u gebruik maken van onze recycle kunststof planken. Deze planken hebben dezelfde eigenschappen als de meubelen. Deze duurzame planken zijn dus ook onderhoudsvrij, splinteren niet, zijn rotvrij en oersterk. Voor een langdurige oplossing zijn deze planken dan ook perfect.

Afbeeldingen

Recycling Kunststof

Recycling Kunststof

Recycling Kunststof

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Transportweg 2B
4501 PS Oostburg

Postadres:
Transportweg 2B
4501 PS Oostburg

Marc Rijk

Marc Rijk

Algemeen directeur
06-53458989

Referenties

Camping Rheezerwold Heemserveen

Aan deze camping leverden wij diverse picknicktafels, banken en bloembakken.

Provinciehuis Groningen

In de binnentuin van het provinciehuis staan onze meubelen. We leverden daar onder andere stoelen, tafels en bloembakken.

Dakterras Aardenburg (met Tand-Groefplank)

Voor een dakterras in Aardenburg leverden we tand-groefplanken en ECO onderbalkjes. De klant heeft dit zelf geplaatst.