red-logoRED Online Marketing

RED Online Marketing is gespecialiseerd in het voeren van sales gerichte online marketing campagnes en werkt uitsluitend voor de reis- en vrijetijdsbranche. Deze campagnes worden voornamelijk via Google AdWords, Microsoft Bing en Facebook gevoerd.

Maar ook consultancy op gebied van email marketing en conversie optimalisatie behoren tot de diensten van RED. RED heeft ook een kleine afdeling in Duitsland voor het voeren van campagnes voor Nederlandse reisbedrijven gericht op de Duitse markt.

Tot de klanten van RED behoorden naast Zoover ook de Thomas Cook Groep, Karin’s Choice, Tjingo, Solfly, Silverjet, Liberty Resorts en Oasis Parcs. Daarnaast werkt RED Online Marketing in het binnenland voor een groot aantal bungalow- en vakantieparken.

Afbeeldingen

School_voor_schipperskinderen_aan_de_Prins_Hendriklaan_te_Vreeswijk

Waar we goed in zijn

Diensten RED Online

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Prins Clausstraat 38
3433 EP NIEUWEGEIN

Postadres:
Prins Clausstraat 38
3433 EP NIEUWEGEIN

Roy Platje

Roy Platje

Eigenaar
06 14591135

Referenties

Landgoed Ruwinkel

Het voormalige Landal Klein Ruwinkel opereert sinds 1 januari 2015 individueel onder Landgoed Ruwinkel. Het vakantiepark is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, in de Gelderse Vallei en is omringd door de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

De uitdaging voor het park was om de bezettingsgraad net zo hoog te houden als in de periode onder de Landal vlag. RED heeft in samenwerking met het vakantiepark de campagnes vormgegeven én optimaliseert deze op basis van de gewenste doelstellingen.

” Onze overeenkomst met Landal liep af en de vraag was of we wederom in een keten zouden stappen en daar weer één van de velen te zijn, of we op grond van onze eigen identiteit en kracht de markt zouden bewerken. We hebben voor dit laatste gekozen: na grondig nagedacht te hebben waar wij vandaan zijn gekomen, wie wij zijn en waar we naar toe gaan hebben we de samenwerking met RED opgezet. Door regelmatig overleg te hebben weten we waar we aan toe zijn en wat de actiepunten van een ieder zijn. We zijn meer dan tevreden over de dienstverlening van Roy, Corné en collega’s. ”

– Henri van den Heuvel, CEO Landgoed Ruwinkel –

Oasis Parcs

Luxe vakantieresorts op topbestemmingen. Dat is in het kort wat Oasis Parcs is. De keten bestaat op dit moment uit een villapark op Curacao, een park aan de Franse westkust en een luxueus resort in Ouddorp. Luxe, privacy en de locatie vormen de vakantie.

Oasis Parcs heeft als uitdaging om een individuele speler op de Nederlandse markt van vakantiehuizen verhuur te worden, in het luxe segment. RED heeft in samenwerking met de keten een vernieuwde merkidentiteit, online strategie en online marketing campagnes opgezet, gebaseerd op de wensen van de potentiële gasten.

“De samenwerking met RED Online Marketing is ideaal. Het team staat altijd klaar om snel te handelen en ze denken assertief met ons bedrijf mee. Sinds we samenwerken is onze conversie sterk gestegen en is ook onze naamsbekendheid gegroeid. We zijn zeer tevreden met de uitstekende service van RED!”

André Roelofs – Algemeen directeur bij Oasis Parcs

Boekvandaag.nl

Boekvandaag.nl is een voormalige succesvolle flash sale site, gericht op vakanties en reizen en was een project van RED Online Marketing. Op 22 mei 2013 hebben we Boekvandaag verkocht aan Travelbird.nl. Het project is volledig bedacht, opgezet en groot gebracht door onze eindbaas Roy Platje, in samenwerking met Edwin Jonker.

De uitdaging voor Boekvandaag was altijd het aanbieden van kwalitatief goede reizen tegen een scherpe prijs. Kanalen die veelal ingezet werden om de doelgroep te bereiken waren email marketing, SEA, whitelabels via partners als de Telegraaf, Zoover en Sanoma en affiliate marketing. Met name de vernieuwde vorm van email marketing was innovatief in de reisbranche en onze case won zelfs een Email Marketing Award in 2010. In hetzelfde jaar werd ook een Thuiswinkel Award in de wacht gesleept.

“BoekVandaag is een succesvolle website met kwalitatief goede reizen voor een scherpe prijs. De site was toe aan een nieuwe fase en we kiezen om verdere ontwikkeling over te dragen aan TravelBird en ons te richten op nieuwe ideeën.”

– Roy Platje – Eigenaar Boekvandaag.nl & RED Online Marketing –