logo-rubberen-tegel.nl153x121Rubberen-tegel.nl levert rubberen tegels in allerlei soorten, maten en kleuren. De terrastegels zijn geschikt om te gebruiken in de tuin en op het dak of balkon. Het is de oplossing om het dak en balkon beloopbaar te maken. De tegels zijn waterdoorlatend en voorzien van een noppenstructuur aan de onderzijde waar overtollig water onder door kan worden afgevoerd.

Voor een veilige speelplaats is het mogelijk om een keus te maken uit onze gecertificeerde valtegels. Deze tegels zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de NEN-EN 1177 norm. De dikste tegel van 65 cm heeft zelfs een gecertificeerde valhoogte van 2,6 meter.

De meeste rubberen tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, rood en zwart, echter hebben we een volledig assortiment met EPDM kleuren. Hier zijn ook kleuren als blauw en geel mogelijk en verschillende mix kleuren.

Andere producten in het assortiment zijn de rubberen staltegels met drainageafvoer mogelijkheden, verschillende randen en zandbakbielzen en kunstgrastegels.

Afbeeldingen

Rubberen-Tegel

Rubberen-Tegel

Rubberen-Tegel

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Transportweg 2B
4501 PS Oostburg

Postadres:
Transportweg 2B
4501 PS Oostburg