Van EgdomVan Egdom, met vestigingen in De Meern en Emmeloord, is een internationaal georiënteerd bedrijf, gespecialiseerd in turn-key projectontwikkeling van waterattracties en waterspeeltuinen. Van Egdom ontwerpt en bouwt niet alleen nieuwe waterattracties maar is ook de professional wanneer het gaat om renovatie en het upgraden van bestaande (zwem)accommodaties. Van Egdom is al meer dan 45 jaar actief op het gebied van waterrecreatie en zijn trotse marktleider als het gaat om de productie van waterglijbanen en waterspeeltuinen met ca . 5000 gerealiseerde projecten in meer dan 35 landen wereldwijd! Wij produceren nog steeds alles in Nederland en zijn kind aan huis bij het merendeel van de campings en vakantieparken.

“We bieden waterplezier voor alle leeftijden, in de vorm van glijbanen, een compleet waterpark, (gethematiseerde) sprayparken, een interactieve waterspeeltuin of een andere spannende waterattractie voor een attractiepark”. Van Egdom kan voor (bijna) ieder budget een leuke toevoeging realiseren op het gebied van waterattracties.

In 2015 heeft Van Egdom onder andere de volgende mooie projecten mogen realiseren voor: Aquamexicana Slagharen, Swimfun Joure, Camping De Midden Veluwe,
Ardoer – Vakantiepark De, Vakantiepark De Linberg, Zwembad Noorderparkbad, Plopsaland – Plopsaaqua, Plopsa Coo, Center Parcs Woburn, Warner Bros Madrid, Sportcentrum Papendrecht, Kunuku Resort – Curaçao, Vakantiepark Molenheide, Wipe out – Holland Evenementen Groep – Zoele.

Vraag onze uitgebreide referentielijst voor alle gerealiseerde projecten in 2015 indien u één van de laatste referenties wilt gaan bezoeken om ideeën op te doen.

Afbeeldingen

Van Egdom - Wild River Knooppunt Joure

Van Egdom - Vakantiepark De Meerpaal – Ardoer

Van Egdom - Slagharen Aquamexicana

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Strijkviertel 9
3454 PG DE MEERN

Postadres:
Strijkviertel 9
3454 PG DE MEERN

T: 030-6662104
E: info@vanegdom.nl
W: www.vanegdom.nl

Pedro Klomp

Pedro Klomp

Algemeen directeur
06-48874202
Simon van Dijk

Simon van Dijk

Commercieel directeur
06-55183399

Referenties

Knooppunt Joure
Van Egdom heeft 2 grote spectaculaire attracties mogen leveren voor de gemeente Joure. De attractie in Swimfun is de sensationele wildwaterbaan. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Onderweg kun je even uitrusten op één van de bruisbanken voordat je verder gaat met het spectaculaire wateravontuur. Daarnaast hebben wij de Magic Oval geleverd, een brede famile glijbaan van 55 meter lang waar je met of zonder band vanaf mag. Samen of alleen : het is een avontuur voor iedereen.

Vakantiepark De Meerpaal – Ardoer
Voor de Fam. Melis hebben wij een interactief spraypark met gethematiseerd speelschip met grote tipping bucket gerealiseerd met in totaal 3 glijbanen. Gebaseerd op het verhaal van de Zeeuwse zeeheld Michiel de Ruyter, heeft Van Egdom een replica bebouwd en op speciaal verzoek van de Familie Melis is de achtersteven voorzien van het wapen van Zeeland en op de boeg een Zeeuwse boerin.

Aquamexicana – Slagharen
Het waterpark Aqua Mexicana in Attractie- & Vakantiepark Slagharen is officieel geopend. In slechts vier maanden tijd is een van de grootste waterparken
– met onder andere 10 glijbanen, 2 sprayparken en 2 gethemtiseerde waterspeeltuinen. Het waterpark ‘Aqua Mexicana’ is 5.200 m² en helemaal gethematiseerd in Mexicaanse sferen. Het is in Nederland het tweede grote indoor waterpark. Alle waterglijbanen, gethematiseerde waterspeeltuinen en sprayparken zijn gebouwd door Van Egdom. Het watercomplex heeft 10 glijbanen met een totale lengte van 546 meter, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animaties.