Treecabines-Applaus-Award-2016-standaardbouw.jpg

Winnaar Standaard Standbouw 2016  – Treecabines

Applaus Award 2016

Afgelopen week vond de Recreatie Vakbeurs plaats in Hardenberg. Ruim 150 exposanten kwamen bijeen om hun laatste innovaties en producten te tonen aan ondernemers actief in recreatie. Ook dit jaar werden de bedrijven die zich het beste wisten te presenteren beloond met de Applaus Award voor de beste stand.

En de winnaar is…

In de categorie eigen standbouw wist Stratech Software Solutions voor de tweede maal te winnen. Juryvoorzitter Eduard Leurs (Belevingsspecialist): “Software is niet bepaald een gemakkelijke product om aan de man te brengen, zeker niet als dat op maat kan worden gemaakt en geleverd. Toch was de aanloop bij de stand van Stratech Software Solutions groot te noemen en dat had alles te maken met een strakke vormgeving, goede verlichting maar bovenal met de medewerkers die een open houding hadden.” In 2013 wist Stratech ook al de Applaus Award te veroveren.

Winnaar in de categorie standaard standbouw was de firma Treecabins B.V. uit Ommen. Leurs: “Zij hadden hun stand aangekleed met hout, dat functioneel en evenwichtig over de beschikbare 15 m2 was verdeeld. Dat gaf de stand een warme uitstraling en oogde mede daardoor laagdrempelig. Daarnaast was in één oogopslag duidelijk waar het bij dit bedrijf om draait.” Het viel de jury op dat tijdens alle momenten dat de stand is bekeken gasten aanwezig waren. De standhouders straalden gastvrijheid uit.

Jury

De jury van  de Applaus Award bestond dit jaar uit: Eduard Leurs (De Belevingsspecialist), Antoinette Hulst (Evenementenhal), Tom Verbeek (Evenementenhal), Marc Oomens (Campsy, winnaar standaard standbouw 2015) en Margo Heusdens (Wecovi, winnaar eigen standbouw 2016).

De vierkoppige jury heeft in tweetallen de beurs bezocht. Tijdens deze rondgang hebben de twee teams onafhankelijk van elkaar de stands beoordeeld. De lijsten van de twee juryteams zijn in een bespreking naast elkaar gelegd en daarbij is gekeken naar overeenkomsten. Dat leidde tot een short-list, op basis waarvan de genomineerde stands opnieuw zijn bezocht en bekeken. Behalve naar de vormgeving en inrichting is ook de uitnodigende houding van de standhouders meegewogen in de uiteindelijke beslissing.

De Applaus Award werd dit jaar voor de 4e keer georganiseerd.

Eduard Leurs

Eduard Leurs – De Belevingsspecialist

Marc Oomens

Marc Oomens (winnaar standaard standbouw 2015)

Margo Heusdens

Margo Heusdens (winnaar eigen standbouw 2015)

Antoinette Hulst

Antoinette Hulst – Evenementenhal Hardenberg

Eerdere winnaars

Applaus Award - Winnaar standaard standbouw Campsy (voorheen Campingfinder) 2015

Winnaar standaard standbouw Campingfinder (2015)

Applaus Award - Winnaar eigen standbouw Wecovi 2015

Winnaar eigen standbouw Wecovi (2015)

Applaus Award - Winnaar standaard standbouw Homegrass 2014

Winnaar standaard standbouw Homegrass (2014)

Applaus Award - Winnaar eigen standbouw Everyoffice 2014

Winnaar eigen standbouw Everyoffice (2014)

Applaus Award - Winnaar standaard standbouw Joravision 2013

Winnaar standaard standbouw Joravision (2013)

Applaus Award - Winnaar eigen standbouw Stratech 2013

Winnaar eigen standbouw Stratech (2013)