04
april
12:00
Gielissen Shipyard
Haverdijk 2

Helmond, 5704 RC
Gratis
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Gielissen Shipyard werfdag
Tijdens het Jachthaven symposium met het thema ‘Samen, Slim, Samenwerken’ hebben we beloofd een vervolg te geven aan deze inspirerende dag. Dat doen we graag. Op 4 april 2019 van 12.00 tot 16.00 uur

U bent tussen 12.00 en 13.00 welkom voor een lunch op onze totaal vernieuwde werf. We bieden u een inspirerende dag met in­formatie over onze houseboats én nieuwe initiatieven rond recreëren op het water. André Hoeben verwelkomt u graag.

Natuurlijk presenteert Gielissen Shipyard deze dag haar volledig nieuwe MarinHome 32 Tiny. Daarnaast heeft u tijdens een rondleiding gelegenheid om de werf van dichtbij te aanschouwen.

Gastsprekers: Rob Vrolijk en Geert Dijks
Er zijn boeiende presentaties. HIS­WA-directeur Geert Dijks geeft onder de titel ‘Welkom op het Water’ een kijkje in de keuken, maar laat ons ook zien wat we kunnen leren van de collega’s op het dro­ge. Hij belicht het verleden het heden en toekomst van waterrecreatie en laat zien hoe we van een eenvoudige boot tot deze houseboats zijn gekomen. Rob Vrolijk noemt in zijn presentatie de jachthavens: Vakantieparken van de toekomst. Hij beschrijft hoe de haven van de toe­komst eruit ziet, maar ook de exploitatie van die haven. Wat betekent de haven voor zijn omgeving? Hij vertelt over de ontwikkeling in de waterrecreatie en de transitie van een haven van een tech­nische parkeerplaats naar een drijvend vakantiepark. Hij trekt daarbij de parallel met campings van 20 jaar geleden en nu.

Meld u vandaag nog aan voor deze uiterst inspirerende dag. Dat kan via: marinhome@gielissen.nl
Aanmelden kan tot en met 24 maart 2019, uiteraard krijgt u een bevestiging van ons toegezonden.

We hopen u binnenkort op de werf te mogen ontvangen waar we zeer binnen­kort de 100e houseboat bouwen.