12
oktober
09:00 — 18:00
Landal Familie resort PUUR Exloo
Valtherweg 30

Exloo, Drenthe 7875 TB
€175
Laden Evenementen

Praktijkdag Vakantieparken

12 oktober – Familie Resort Landal PUUR Exloo

Wellicht heeft u het al in de wandelgangen vernomen? Er staat weer een bijzondere kennis- netwerk- bijeenkomst op het programma voor de beslissers in de sector van de vakantieparken. Het is alweer meer dan vijftien jaar terug dat wij met Pleisureworld het praktisch handboek publiceerden met oog voor commerciële belangen ‘Kansen in de Bungalow Sector’! Wat zijn de grote veranderingen sinds die tijd?

Trends – Innovaties – duurzaamheid – architectuur – landscaping – Guest Journey

Top locatie – Nieuwe standaard norm:
Een van de eerste Resort in ons land waar het vertrekpunt is geweest het creeren van een BRAND met als thema Essential Living. Gasten kiezen voor een BRAND en een Beleving maar niet voor een Touroperator. Deze praktijkdag is zo opgezet met de bedoeling het maximale eruit te halen als het gaat om de laatste trends, innovatie met nieuwe belevenisconcepten op luxe familie resort. De markt is Booming en veel nieuwe vakantieparken komen eraan! Het is daarom des te belangrijker te kiezen voor een unieke propositie en onderscheidend vermogen. Blijf weg uit het midden waar een overaanbod is van hetzelfde. Dat hebben zij wel begrepen bij Kontour Vastgoed en kiezen in alle onderdelen voor het hoogste- meest luxe segment van Nederland. PUUR Exloo is het eerste resort met een volledige receptieloze aankomst gecombineerd met een persoonlijke ontvangst van alle gasten. Utra luxe villa’s met de laatste consumenten gadgets van Sonos tot Netflix en van Sauna tot Sunshower. Deze villa’s kennen de meest luxe complete uitvoering. Een resort dat het moet doen zonder uitgebreide faciliteiten en medewerkers en daardoor volldig gericht op de regio met de introductie van de eerste Beleveniskaart voor vakantieparken. De opzet van het ondernemersplatform Vrienden van PUUR Exloo is een slimme tool voor een nieuwe inkomstenstroom uit de On-Line verkopen aan de gast.

Programma Praktijkdag – Top Sprekers – Rondleiding – Workshop
Locatie: Valtherweg 30, 7875 TB Exloo (grote parkeerplaats)

10.00 uur
Welkom, uw gastheer Hans van Leeuwen

10.10 uur
1e speker; Hielke Tillema,  directeur Kontour Vastgoed
– Een nieuwe dimensie in Vakantie Resorts

10.30 uur
2e spreker; Ellen van Gackel, directeur Brandforce One
– De kracht van een BRAND met uniek concept als voorwaarde voor succes

10.50 uur
3e spreker; Hans van Leeuwen – Leisure Expert, Trendwatcher en Adviseur
– receptieloze aankomst: van idee tot uniek concept Vrienden van PUUR Exloo

11.10 uur
4e spreker; informatie volgt

11.30 uur
Rondleiding Resort + Koffie To Go
Route langs; GuestHouse, bezichtiging 6 – 8 – 10 persoons villa, linnenloods inclusief
opslag, Oerrspeelterrein, Pumptrack, zwembad in aanbouw, bouwplaats nieuwe type
villa’s en rondgang Hunzebergen met o.a. uiteenlopende productpresentaties on
TOUR; Hotel TV in de Villa’s, Life Style Interieur, GameBox, Terrasmeublair,
Laadpalen, etc.

13.00 uur
Lunch, in de openlucht sfeervol Drents streekgerechten buffet, netwerken

14.00 uur
Praktijk Workshops 1e ronde

A) Zelf Incheque Zuil

B) Introductie van de Beleveniskaart

C) Code slot, een sleutel is niet meer nodig

D) Webwinkel, bezorgservice als verdienmodel

14.45 uur
Praktijk Workshops 2e ronde

E) Pumptrack, Voedselbos en OERRspelen

F) Hoogste NPS score – Schoonmaken is een kunst

G) Recreatief Vastgoed PUUR Exloo

I) Het concept achter De Vrienden van PUUR Exloo

15.30 uur
Uitsmijter, Presentatie Branch Rapport – Onstuimige Groei Vakantieparken EU

16.00 uur
Netwerkborrel, maak nieuwe vrienden en ontmoet bekende relaties

Topspekers, experts uit de praktijk:
Het heet niet voor niets een PRAKTIJKDAG. Je krijgt een inspirerend programma aangeboden met vier inspierende kennis sessies van actuele thema’s door experts uit de praktijk die hun kennis met u willen delen. Het doel is dat u naar huis gaat met waardevolle product informatie en meer inzicht en kennis over consumenten vraagstukken voor uw eigen recreatieonderneming.

Whats Next: Thema’s die wij bespreken tijdens deze Top Ontmoeting is het ontwikkelen van ultra luxe resort gericht op de toekomst waarbij de gast via zijn mobiel de regie in handen heeft.

Rondleiding & Backstagetour:
In het programma hebben wij een uitgebreide inspiratie tour over dit unieke Resort in ontwikkeling. Op de meest vitale onderdelen van dit Resort willen wij u juist informeren over de mogelijkeden en toepassingen. Ondanks dat het Resort nog in ontwikkeling is zijn er al heel veel ervaringen opgedaan waar u uw voordeel mee kunt doen. U brengt uiteraard een bezoek aan de bijzondere villa’s, GuestHouse met Inchequezuil, Hospitality met In-Home concept, linnenloods, GameBox en de parkfaciliteiten w.o. de pumptrack en de bouw van het nieuwe zwembad. De rondleiding vindt plaats in kleine groepen voor optimale aandacht.

Netwerkborrel & Innovatie Toolbox:
Op deze TOP Ontmoeting is er ruimschoots de tijd om nieuwe contacten te leggen met experts van deze dag. Ook met bestaande relaties kunt u weer nieuwe afspraken maken uw samenwerking van nieuwe impulsen te voorzien. Er is voldoende oog voor de productpresentaties van de vele leveranciers en wordt u voorzien van een hapje en een drankje in een gezellige entourage. Alle deelnemers ontvangen een uitgebreide deelnemerslijst met relavantie na.w. gegevens na afloop met een uitgebreid verslag in de e-mail box. Bij het verlaten van het Resort PUUR Exloo is en een Innovatie Toolbox met daarin alle informatie over deze dag op een handige USB stick en een aantal leuke originele gadgest van onze toeleveranciers en expert sprekers van deze PRAKTIJKDAG.

Dit zijn onze bezoekers van de Praktijkdag!

Deze mensen gingen u al voor in de aanmelding!

W. de Haan – Vamor Vastgoedregisseur
H. Tillema – Kontour Vastgoed BV
W. de Groot – Wanagro Leisure Consultancy
K.J. Hofstra – Verhoeve Groen
E. Ambergen – Fonville Schoonmaakbedrijven
M.Mink – Fonville Schoonmaakbedrijven
E. van Gackel – BrandForce One
H. van Leeuwen – Pleisureworld
L. Fijma – Capmo Media
G.J. Hagedoorn – Beerze Bulten
D. Paerl – Roompot Bungalowpark Hoendeloo
M. Jansen – Buitengoed De Boomgaard
G.J. Wisman – Mimosa
P. Luken – Confiass
M. van Leeuwen – Leo Groote Instituut

Ondernemers & Ontwikkelaars & Collega’s;
Deelnemers aan deze PRAKTIJKDAGEN zijn onder andere recreatieondernemers, brancheorganisaties, toeristenbureaus, lokale- en regionale beleidsmakers, toeleveranciers, projectontwikkelaars, media, opleidingsinstituten en managers in horeca, retail en zorg.

U ontmoet op deze praktijkdag projetcontwikkelaars, recreatie vastgoedmakelaars, architectenbureau’s, toeroperators, parkmanagesr, marketeers, hoofd TD, landschapsbureau’s, vakantieparken, hotels, verhuurorganisaties in de verblijfsrecreatie. Uiteraard zijn onze collega’s uit de regio vertegenwoordigd w.o. de dagrecreatie, musea, horeca en collega eigenaren van campings en vakantieparken.

Diensten & Productleveranciers:
Zonder de juiste dienstverleners en leveranciers is het niet mogelijk tot ontwikkeling te komen van een van het best presterende vakantie resort in aanbouw PUUR Exloo. Als early adddeptor zijn er enorm veel uitdagingen om tot een unieke ontwikkeling te komen met ultra luxe villa’s waar het de gast niets aan mag ontbreken. De opzet van deze PRAKTIJKDAG is erop gericht om kennis te delen en uit te wisselen. Het dient als inspiratie om processen beter aan te kunnen sturen op de vakantieparken waardoor het park management optimaal kan functioneren. Daar waar alle product leveringen, service diensten en technische innovaties samen komen spreken wij van een optimale gastbeleving. Nieuw voor deze PRAKTIJKDAG is dat er nieuwe service diensten en ON-Line tools ontwikkeld zijn die een primeur zijn voor deze sector van vakantieparken.

Organisaties & beleidsmakers & DMO’s:
Ook deze ontwikkeling van PUUR Exloo heeft erkenning door de Provincie en Gemeente met enkele innovatie subsidies. Samenwerking is er met Marketing Drenthe en heel veel locale instanties w.o. Golfpak Exloo en De Hondsrug UNESCO Global Geopark. Overleg is er regelmatig met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Allemaal organisaties die voortdurend in contact staan met de vakantieparken daar deze meestal gelegen zijn in een natuurlijke omgeving.

Tickets bezoekers

– Ticket bezoeker  € 175.—p.p. (excl.btw)
– Entreekaart voor 1 persoon
– Ontvangst Top locatie, koffie en Drenthse lekkernij
– Deelname aan presentaties Topspekers, experts uit de praktijk
– Onder begeleiding Rondleiding & Backstagetour
– Incl. lunch, Drenthse Streekgerechten Proeverij
– Incl. Netwerkborrel & Innovatie Toolbox
– Icl. Verslag en deelnemerslijst na afloop in uw e-mail box

Vul hieronder het aanmeldformulier in en zorg dat u er bij bent!

VIP – 2 Daagse € 295.—p.p. (excl.btw):

Wilt u ook PROEF slapen in een van de Ultra Luxe Villa’s? Boek een VIP-Arrangement en wij zullen u persoonlijk ontvangen en onderdompelen in locale sferen! U beleeft een bijzonder programma op de vooravond van de Top Ontmoeting. Van culinaire streekgerechten inclusief een Drenthse Bierproeverij tot een unieke stoere Bush Tour door de bossen met Eco Tours. Nergens anders in Nederland mag je door de bossen toeren. Een avond wandeling over de Sabeltandtijgerroute mag niet ontbreken. Uiteraard is er ruimte voor een gellige netwerkborrel en ontmoet u al menige spreker van de Top Ontmoeting die alvast wat kan vertellen over het programma van morgen.

Mail ons op info@pleisureworld.nl om u hier voor aan te melden of voor meer informatie.

Wij zien u toch ook op 12 oktober?

Duo ticket? – Let op! Entreekaart voor 2 personen € 325.—(excl.btw). Mail ons op info@pleisureworld.nl om u hier voor aan te melden of voor meer informatie.

Lees onder het aanmeldformulier wat de opties zijn voor aanmelding VIP arrangement & Standhouders.

  Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief.

  (Velden met een * zijn verplicht)

  Info Stand – Standhouders & Productspecialisten € 1495.— (excl.btw):

  – Entreekaart voor 2 personen
  – Info stand op locatie PUUR Exloo i.o., productspecialist
  – Advertorial website Pleisureworld
  – Innovatie e-mail campagne
  – ¼ pagina advertentie in Recreatief Totaal
  – Advertentie programmaboekje Praktijkdag
  – Incl. lunch, Drentse Streekgerechten Proeverij
  – Incl. Netwerkborrel
  – Icl. Verslag en deelnemerslijst na afloop in uw e-mail box
  – gratis promotie gadgets, folders etc. voor Toolbox

  ,

  Aanmeldformulier standhouder Praktijkdag vakantieparken 12 oktober 2021

  Op zoek naar klanten?
  Weet u al op welke manier u op zoek wilt gaan naar nieuwe klanten tijdens de Top-ontmoeting van de Praktijkdag Vakantieparken van dinsdag 12 oktober op het Familie Resort Landal PUUR Exloo? U kunt bij ons kiezen uit de volgende promotie:

  • Presentatie – standruimte – workshop - rondleiding ca. 10 a 16m2.
  • Twee entree kaarten voor deelname
  • Inclusief website & E-mail campagne
  • Advertentie programmaboekje Praktijkdag
  • Incl. lunch, Drentse Streekgerechten Proeverij en Netwerkborrel
  • Verslag en deelnemerslijst na afloop in uw e-mail box

  De kosten voor deelname bedragen € 1495.- (excl.BTW) (excl. Electra, standbouw en audiovisuele middelen)

  • Uitgebreid “product” redactioneel artikel
  • Twee entree kaarten voor deelname
  • Inclusief deelnamelijst bezoekers
  • Inclusief website & E-mail campagne in de doelgroep ca. 25.000 media contacten
  • Publicatie advertorial programmaboekje Praktijkdag
  • Promotie campagne LinkedIn - Pleisureworld – Pretwerk - RecreatiefTotaal
  • Incl. lunch, Drentse Streekgerechten Proeverij en Netwerkborrel
  • Verslag en deelnemerslijst na afloop in uw e-mail box

  De kosten voor deelname bedragen € 995.- (excl.BTW)

  Details 1e deelnemer

  Details 2e deelnemer

  Verdere details

  Gegevens

  Datum:
  oktober 12
  Tijd:
  09:00 - 18:00
  Kosten:
  €175
  Evenement Tags:
  , ,
  Organizer:
  Pleisureworld
  Telefoon:
  06-53394506
  E-mail:
  info@pleisureworld.nl

  Upcoming Events

  12
  oktober

  Praktijkdag Vakantieparken

  09:00 — 18:00
  @ Landal Familie resort PUUR Exloo
  Read More