08
september
All Day
The City
Van Leeuwenhoekstraat 10

's-Gravenzande, Nederland
€95
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

‘Open Huis’ The City – Ontdekken & Ontmoeten

U bent van harte welkom!

Voor een speciale netwerkmeeting in Nederlands meest bijzonder gethematiseerde Family Entertainment Center en ervaar zelf wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn voor de nabije toekomst.

Uw gastheer is Richard Bultink, eigenaar van The City. Samen met Trendwatcher Hans van Leeuwen van Pleisureworld ontvangt hij u voor een prikkelende middag.

In maart moest The City (na amper 4 uurtjes!) de deuren sluiten ivm het coronavirus. Bizar, na een jaar bouwen aan een totaal vernieuwend FEC-indoor concept! Komt u op 8
september alsnog naar het ‘open huis’?

Programma Praktijkdag – Family Entertainment Center (FEC) 8 september

10.00 – 11.00 uur | Welkom ‘Open Huis’ The City – Ontdekken & Ontmoeten
Inloop: koffie & warme snack en tijd voor vrienden en bekenden

11.00 – 11.30 uur | Duo presentatie: The Making of The City door Richard Bultink en Hans van Leeuwen
Samen hebben zij maandenlang opgetrokken in binnen- en buitenland. Hoe heeft deze aanpak geleid tot een nieuwe standaard in FEC’s met Storytelling en Full Service Entertainment? Dit verhaal mag je niet missen!

11.30 – 12.00 uur | Story first, business second, product third!
Niemand anders dan Reinoud van Assendelft, bevlogen Leisure Expert op het gebied van marketing, organisatie en inspiratie met in zijn bagage Efteling – Floriade en nog veel meer, is een gespecialiseerd adviesbureau voor Leisure & Cultuur. Wij hebben Reinoud gevraagd wat de remedie is voor de recreatie ondenemer m.b.t. COVID-19.

12.00 – 12.30 uur | Playdôme wordt een combinatie van vijf verschillende activiteiten voor het gehele gezin
Einde voor Kart Centre Roosendaal. Nicky Broos heeft zijn bedrijven begin 2019 verkocht aan Snowworld. Het gaat hierbij om Skidôme in Rucphen en Terneuzen en Indoor Skydive Roosendaal. Hij kon het niet laten en is driftig in de weer met alweer zijn nieuwe kindje PlayDome. Wilt u weten hoe dit nieuwe FEC concept er uit komt te zien?

12.30 – 14.00 uur | Lunchtime in de nieuwe Food & Fun area van The City
Ervaar hoe belangrijk het is dat een gethematiseerde horeca formule niet ontbreekt in de nieuwe generatie Family Entertainment Centers. U ervaart een Italiaanse proeverij die een voorbeeld is voor veel collega’s uit de branche!

14.00 – 16.00 uur | Innovatieplein
Praktijkdag – beursplein – rondleiding – demonstraties & promo’s – op bijna 3000m2
Laat je onderdompelen in een totaalbeleving en ervaar zelf de bijzondere ambiance! Je kunt alles zelf testen en uitproberen en de leveranciers achter het verhaal bieden u een complete huisbeurs aan met product presentaties, info stands, kennis sessies en zelfs ook culinaire proeverijen!

Pleisureworld Toppartners: Albron – Aqua Drolics – EveryOffice – IJslander – Gielissen Shipyard – Van Egdom – Yalp – Janssen Fritsen – Sunvig – Madino – Messe Kalkar – Sidijk – Bookzo – Wegter – AmusementProf

16.00 – 17.00 uur | After Party The City
De afsluiting van deze bijzondere Parktijkdag georganiseerd door Pleisureworld i.s.m. The City. ‘After Party The City’ waar netwerken in de entourage van The City – Food & Fun en fantastisch sluitstuk zijn van deze inspirerende dag.

Opbrengst en deelname

De opbrengst van deze Praktijkdag komt ten goede aan The City die in een enorme financiele rollercoaster heeft gezeten de afgelopen anderhalf jaar. Wij willen daarmee ons steentje bijdragen voor het gezond houden van de totale recreatie sector.

Dit zijn de speciale Attracties en Food & Fun; Piazza – Italiaans Pizza Restaurant, 6 Bowlingbanen The Tube- Metro, Gas Station -Laser Arena 16 sets, Happy Highway Golf 18 holes met real time score op grote TV screens, Joy de Boulles inspelen op de laatste trend, Indoor Play en natuurlijk een trendy VR Game, met 4 spellen 2 schiet, 1 archery en 1 escape; capaciteit 4 spelers per 10 minuten. De City Wall squash, twee poule tafels …en er zijn nog plannen voor een game station.

Deelname p.p.                  : € 95.—p.p. excl. btw *
Deelnemers                       : maximaal 100 (i.v.m. RIVM-maatregelen)

Meld je nu aan!

‘OPEN HUIS’ – The City – all-in-one – food & fun
(*no show kosten zijn € 125. —na schriftelijke aanmelding)

Gegevens

Datum:
8 september 2020
Kosten:
€95
Organizer:
Pleisureworld
Telefoon:
06-53394506
E-mail:
info@pleisureworld.nl

Upcoming Events

11
oktober

VIP 2-Daagse | Praktijkdag PUUR Exloo (=VOL)

All Day
@ Landal Familie resort PUUR Exloo
Read More
12
oktober

Standhouder | Praktijkdag PUUR Exloo

All Day
@ Landal Familie resort PUUR Exloo
Read More
12
oktober

Praktijkdag Vakantiepark PUUR Exloo

09:00 — 18:00
@ Landal Familie resort PUUR Exloo
Read More