08
september
All Day
The City
Van Leeuwenhoekstraat 10

's-Gravenzande, Nederland
Laden Evenementen

‘Open Huis’ The City – Ontdekken & Ontmoeten

U bent van harte welkom!

Voor een speciale netwerkmeeting in Nederlands meest bijzonder gethematiseerde Family Entertainment Center en ervaar zelf wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn voor de nabije toekomst.

Uw gastheer is Richard Bultink, eigenaar van The City. Samen met Trendwatcher Hans van Leeuwen van Pleisureworld ontvangt hij u voor een prikkelende middag.

In maart moest The City (na amper 4 uurtjes!) de deuren sluiten ivm het coronavirus. Bizar, na een jaar bouwen aan een totaal vernieuwend FEC-indoor concept! Komt u op 8
september alsnog naar het ‘open huis’?

Programma:

13.00 – 13.30 uur
Inloop: koffie & warme snack en tijd voor vrienden en bekenden

13.30 – 13.50 uur
Duo presentatie: Richard Bultink en Hans van Leeuwen.
Samen hebben zij maandenlang opgetrokken in binnen- en buitenland. Hoe heeft deze aanpak geleid tot een nieuwe standaard in FEC’s met Storytelling en Full Service Entertainment? Dit verhaal mag je niet missen!

13.50 – 14.15 uur
De laatste Trends in Dagrecreatie- en FEC’s door Hans van Leeuwen

14.00 – 16.00 uur
Rondleiding, Demonstraties & Promo’s – op bijna 3000m2
Laat je onderdompelen in een totaalbeleving en ervaar zelf de bijzondere ambiance! Je kunt alles zelf testen en uitproberen en de leveranciers achter het verhaal bieden u een complete huisbeurs aan met product presentaties, info stands, kennis sessies en zelfs ook culinaire proeverijen!

16.00 – 17.00 uur
Netwerken: food & fun

Dit zijn de speciale Attracties en Food & Fun; Piazza – Italiaans Pizza Restaurant, 6 Bowlingbanen The Tube- Metro, Gas Station -Laser Arena 16 sets, Happy Highway Golf 18 holes met real time score op grote TV screens, Joy de Boulles inspelen op de laatste trend, Indoor Play en natuurlijk een trendy VR Game, met 4 spellen 2 schiet, 1 archery en 1 escape; capaciteit 4 spelers per 10 minuten. De City Wall squash, twee poule tafels …en er zijn nog plannen voor een game station.

Deelname p.p.                  : € 95.—p.p. excl. btw *
Deelnemers                       : maximaal 100 (i.v.m. RIVM-maatregelen)

Meld je nu aan!

‘OPEN HUIS’ – The City – all-in-one – food & fun
(*no show kosten zijn € 125. —na schriftelijke aanmelding)

Gegevens

Datum:
september 8
Organizer:
Pleisureworld
Telefoon:
06-53394506
E-mail:
info@pleisureworld.nl