09
juli
09:30 — 14:00
‘s-Gravenzande
Van Leeuwenhoekstraat 10

's-Gravenzande, 2693 BG Nederland
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 9 juli a.s. organiseren wij een meeting voor onze Top Partners in The City in ‘s-Gravenzande. Een bijeenkomst waarbij we met onze groep toppartners in discussie kunnen over de huidige markt en ideeën kunnen uitwisselen over de aanpak voor de toekomst. Daarnaast zullen we een overzicht geven van de huidige stand van zaken en krijgen we een rondleiding bij ‘The City, all-in-one, food&fun’.
Een nieuw entertainment centre (www.thecity.nl) dat helaas maar 4 uur open was en direct zijn deuren moest sluiten vanwege de corona-maatregelen. Ondanks dat een bijzonder concept dat met met passie en met oog voor detail is opgezet. Kortom, een perfecte plek voor een gezamenlijke bijeenkomst.

Wij als Pleisureworld hebben niet stil gezeten en zijn de afgelopen maanden druk in de weer geweest een totaal vernieuwend ‘Top Partner programma’ samen te stellen. Dit met totaal nieuw elan en andere participatie opzet voor en door de Top Partners. Klaar voor de komende jaren om een blijvende rol van betekenis te spelen.

Het belangrijkste is dat wij ons, Pleisureworld, nog meer als open platform beschikbaar stellen aan onze Top Partners. Ook gaan we meer het land in om dichter op de markt te zitten en de recreatieondernemers op te zoeken. Hoe dat in zijn werk gaat zullen wij u deze komende Top Partner Meeting uit de doeken doen.

Binnenkort is het zover!
Top Partner Meeting 9 juli 2020 Pleisureworld

Datum: Donderdag 9 juli
Inloop: 09.30 uur
Ontvangst: 10.00 uur
Voorstel rondje TopPartners: 10.30 uur
Rondleiding: 11.00 uur
Pleisureworld BusinessClub: 12.00 uur
Lunch Meeting: 12.30 uur
Praktijkdag – Family Entertainment Center: 13.30 uur
Afsluiting: 14.00 uur

Graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken enkele nieuwe Top Partners te verwelkomen, namelijk Sidijk – Madino – Sunvig en Wegter! Wij kijken uit naar uw komst en hopen u te verwelkomen in The City Food & Fun, uw gastheer is Richard Bultink, Van Leeuwenhoekstraat 10, 2693 BG ‘s-Gravenzande.

Meld u aan via linda@pleisureworld.nl en geef aan met hoeveel personen (+ naam en emailadres) u wilt komen. Laat u hierin ook gelijk weten of u allergieën heeft waar wij met de lunch rekening mee moeten houden? Heeft u vragen dan kunt u ook direcht contact opnemen met Hans van leeuwen 06-53394506.

Gegevens

Datum:
juli 9
Tijd:
09:30 - 14:00
Organizer:
Pleisureworld
Telefoon:
06-53394506
E-mail:
info@pleisureworld.nl