23
maart
All Day
WaterGoed
Nijmegen, Nederland
€225
Laden Evenementen

De Vakdag Het nieuwe dagje uit 2021 bij WaterGoed Nijmegen wordt gehouden op 23 maart 2021 (editie 2020 komt te vervallen)

Deelnemers
Deze vakdag is speciaal gericht op voor ondernemers, toeleveranciers, adviseurs en beleidsmakers van attractieparken, dierentuinen, family entertainment centers, family activity centers, bowlings, speelparadijzen, trampolineparken, kartbanen, lasergame, virtual reality, glowgolf, escape rooms en e-sports.

Programma
Je krijgt een inspirerend programma aangeboden met nationale en internationale sprekers die hun unieke concept aan je presenteren. Je maakt kennis met de nieuwste innovaties en krijgt volop tips & tricks om je onderneming klaar te maken voor de toekomst. Natuurlijk is er in het programma volop ruimte om je netwerk uit te breiden.

Save the date; 23 maart 2021
Wil je de volgende editie bezoeken? Schrijf je dan nu in voor de Pleisureworld Nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

Interesse in het boeken van een stand op het innovatieplein tijdens deze vakdag? Neem dan contact op via info@pleisureworld.nl.

Klik hier om u aan te melden voor de Vakdag Het nieuwe dagje uit bij WaterGoed Nijmegen

Gegevens

Datum:
23 maart 2021
Kosten:
€225
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.hetnieuwedagjeuit.nl
Organizer:
Pleisureworld
Telefoon:
06-53394506
E-mail:
info@pleisureworld.nl