11
september
All Day
Beurs- en congrescentrum Messe Kalkar
Duitsland
€395,
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Succesvol verkopen op de (internationale) Recreatiemarkt*

Datum             : 11 september
Locatie             : Wunderland Kalkar (vlak over de grens bij Arnhem)
Ontvangst       : 10.00 uur
Aanvang          : 10.30 uur / 12.30 uur
Lunch              : 12.30 / 13.30 uur
Rondleiding    : 13.30 / 15.00 uur Pretpark / Kerncentrale Wunderland Kalkar
olv. Directeur Han Groot Obbink
Einde               : 15.00 uur; bezoek aan Vakbeurs Welt der Freizeit

Deelname kosten: € 395.—p.p. excl/btw*

Verkoop training voor succesvol verkopen?
Meld je aan voor deze eerste “internationale” verkooptraining voor toeleveranciers in de groeiende markt van Recreatie & Toerisme!. De totale Leisure Markt veranderd en recreatiebedrijven gaan steeds vaker de grens over. Campings, bungalowparken, hotels, trampolineparken, indoorspeeltuinen opereren steeds vaker in Keten verband of als Franshise organisatie. Recreatieondernemers daarentegen bundelen steeds vaker hun krachten in specifieke samenwerkingsverbanden. Het aantal nieuwe producten zoals VR- AR,  Escape Room en zelf Trampoline Parken krijgen hun “eigen” internationale vakbeurs.

Mee groeien met de Markt!
Wilt u ook uw afzet van producten en diensten op de Internationale markt vergroten? Wist u dat uw klanten juist in het buitenland op zoek gaan naar inspiratie! Wilt u ook meeliften op de economische groei in Recreatie & Toerisme en bent u op zoek naar de beslissers of verbreding van uw doelgroepen? De workshop ‘Succesvol verkopen op de (internationale) Recreatiemarkt’ geeft antwoord op uw vragen! Hans van Leeuwen, Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme, de expert op dit gebied, zal in een dynamische presentatie de mogelijkheden presenteren voor Succesvol Verkopen!


Wat bieden wij:

De workshop “Succesvol verkopen op de (internationale) Recreatiemarkt’ woensdag 11 september a.s. biedt een 2 uur durende leergang in de vorm van een presentatie met cases uit de praktijk. De belangrijke trends komen aan bod en u krijgt inzicht in het veranderende “ondernemers” speelveld door de toenemende internationalisering en verbreding in Dag- en Verblijfsrecreatie. Nieuwe kansen dienen zich aan in het segment van Family Entertainment Centers, Vakantieparken, Horeca, Retailtaiment, Gebiedsontwikkeling.


De beslissers:

Naast de verbreding in de Recreatiemarkt op de Nederlandse markt zullen wij ook meer aandacht besteden aan de mogelijkheden in het buitenland. Als Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme werken wij al in opdracht van diverse ondernemingen. Deelnemers aan deze workshop weten na afloop alles over hun klantenpiramide en weten wie de beslissers zijn in de markt en waar nieuwe kansen liggen. Met “eigen” expertise in landen zoals Duitsland, Frankrijk, Dubai en Belgie hebben wij een enorm groot bereik. Ons internationale relatie netwerk strekt zich uit over tientallen landen en meerdere continenten waar wij regelmatige bezoeker zijn van beurzen, congressen en bedrijfsbezoeken. Ook zijn wij aangesloten bij diverse Internationale organisaties w.o. IAAPA – VHD – TEA – VDFU en als Trendwatcher spreker op diverse congressen.

Relatie Netwerken
Ook bieden wij de deelnemers enkele bijzondere Expert Meetings aan waarbij men zelf kan ondervinden hoe je succesvol je kunt verkopen via netwerken. Wist u dat wij als adviseur en conceptontwikkelaar aan de wieg hebben gestaan van menig unieke attractie in binnen- en buitenland en de basis hebben gelegd voor diverse designstudio’s. Ook als organisator van de Vakdagen ‘Het vakantiepark van de toekomst’, ‘Het nieuwe dagje uit’ ‘Marketing D-day’ en ‘Zet je regio op de kaart’ weten wij als geen ander wat er speelt in de recreatiemarkt. Ook de Vakdag “Het Leukste Dagje Uit Over De Grens”.

Voor Succesvol Verkopen gaat het er niet om Wat je kent maar Wie je kent!

Tijdens deze workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Pre-View Wereldtrends 2025
  • Hoe ziet de recreatiemarkt anno 2020 uit?
  • Belangrijke lessen uit dé laatste Vakdagen voor recreatieondernemers: Het Vakantiepark van de Toekomst, Het Nieuwe Dagje Uit en de Expertmeeting Retailtainment
  • Wie zijn beslissers, welke ketens zijn er en waar kan je ze vinden?
  • Uitnodiging voor het exclusieve “Event of the Year 2019”
  • De voordelen van Top Partner Pleisureworld NRIT, zij hebben “gratis” toegang
  • U krijgt een actuele lijst van belangrijke ketens, internationale organisaties en vakbeurzen
  • Deelname kosten: € 395.—p.p. excl/btw*

De training wordt gegeven door ervaren experts en trainees en staat o.l.v. Trendwatcher & Conceptontwikkelaar Hans van Leeuwen

Voorlopige deelnemers:
Every Office – Yalp – Tapperuse – IJslander – Uw Wifi Specialist – Recrepark – Van Egdom – ALBRON – Aqua drolics – C.A.T. – Sporttainment – Janssen Fritsen

*Gratis deelname:

Deelnemers zijn de Top Partners van Pleisureworld NRIT en standhouders van de Vakdagen Het Vakantiepark van de Toekomst en Het Nieuwe Dagje Uit.

Aanmeldformulier workshop

Gegevens

Datum:
11 september 2019
Kosten:
€395,
Evenement Tags:
, , , , , ,
Organizer:
Pleisureworld
Telefoon:
06-53394506
E-mail:
info@pleisureworld.nl