Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC 

Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat hij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Toch levert hij met zijn professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat hij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet.

Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Commissariaat RVC


Op zoek naar een nieuwe commissaris of toezichthouder? Wij brengen inspiratie, kennis en toekomstgericht ondernemen door te sturen op lange termijn maarde creatie van uw onderneming. Uiteraard speelt onze klankbord rol daarin een belangrijke functie en brengen wij ons uitgebreide netwerk in stelling.

Kosten / vergoeding per jaar op aanvraag.

Dagvoorzitter & Spreker


Voor een beter resultaat van uw bijeenkomst is een enthousiaste dagvoorzitter met ruim 40 jaar ervaring een voorwaarde voor een geslaagde event. Meertalig in Duits- en Engels uit het hart met overtuiging en bevlogen passie voor het vak als Trendwatcher en Leisure Expert.

Kosten / vergoeding per dag vanaf € 1750.- excl.btw.

TEAMS / Presentatie – Pannellid


Voor scholen, bedrijven, instellingen, congresdagen of vakbeurzen zijn wij een prima onderdeel van uw programma dat wij met onze expertise mede op de kaart zetten en u als organisatie het verschil kunt maken en uw deelnemers kan verassen. Onze bijdrage bestaat uit maximaal een halve dag binnen uw programma format.

Kosten / vergoeding per ½ dag vanaf € 750.- excl.btw.

Blogs en Noviteiten

Belgie ziet toekomst in korte vakanties!

Belgie ziet toekomst in korte vakanties!Op bezoek bij Plopsa, Pairi Daiza en Roompot Vakanties Trendwatcher Hans van Leeuwen: Twee keer per jaar maak ik een soort inspiratie reis langs bijzondere toeristische Hot Spots in het buitenland. Dit jaar staan België…

Lees Verder

Praktijkdag Vakantieparken groot succes

De Praktijkdag Vakantieparken was voor deelnemers uit de sector eindelijk weer een ontmoetmoment, na een lange stop vanwege de coronacrisis. Er viel veel te bespreken, want de ontwikkelingen hebben niet stilgestaan. De sprekers…

Lees Verder

Contactformulier

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw. Of stuur een e-mail naar: info@pleisureworld.nl
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw. Of stuur een e-mail naar: info@pleisureworld.nl

* Velden zijn verplicht