Handboek Innovatie in Marketing

Cover handboek Innovatie in Marketing

Prijs: € 199,95
Verzend- en administratiekosten NL: € 7,50
Genre: handboek
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 236

Sta je niet in Google, dan weet de klant je niet te vinden. Er zijn meer dan driehonderd verkoopkanalen waarvan je het merendeel het bestaan waarschijnlijk niet eens kent.

“Recreatieondernemers moeten een andere bril op zetten en het marketingvraagstuk zelf onder de knie zien te krijgen. Er gaat teveel geld naar marketingbureaus gaat die gewoon kunstjes uitvoeren. Zij nemen de emailcampagnes uit handen, zodat ondernemers achterover kunnen blijven leunen.

Denk je dat aansluiting bij een keten de oplossing is? Ook dan kom je bedrogen uit. Het ontslaat je niet van de noodzaak om zelf je marketing op te pakken”, aldus trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen.

Vijf jaar na de succesvolle cursus Best Marketeer zien we dat er online ontzettend veel veranderingen hebben plaatsgevonden. Vandaar dat we besloten om de belangrijkste ontwikkelingen te bundelen in dit handboek voor ondernemers. Van productgericht denken naar een consumentgerichte aanpak! Dit handboek helpt u verder op weg en dient als leidraad voor de Masterclass Innovatie in Marketing.

Innovatie in Marketing voor ondernemers in leisure
Wat wordt er in de publicatie beschreven?:

  • Strategisch marketingplan
  • Middelen en mogelijkheden, waaronder: website & zoekoptimalisatie, e-mailmarketing, boekingsplatforms, de wereld van flashdeals, social media, bloggers & vloggers, webcare & reviews, online adverteren & retargeting, free publicity, apps & beacons, offline marketing & meten is weten
  • Optimale marketing middelenmix
  • Buitenlandse gasten

Prijs: € 199,95

Uitgelicht: Masterclass Innovatie in Marketing

Masterclass Innovatie in MarketingKrijg weer grip op uw marketing en volg de 4daagse Masterclass Innovatie in Marketing. De volgende 4 thema’s staan centraal: Uw customer journey in beeld – User generated content – Distributiekanalen en inzet van middelen – Meten is weten.

Meer weten

Schrijf review

5-stars