Publicaties

Laat de trends u inspireren en uw bedrijf verbeteren

Ook op Zoek Naar Innovatie en Meer Inspiratie?

Al jaren brengen wij branche specifieke onderwerpen onder de aandacht om daarmee de sector en ondernemers te inspireren om elke dag beter te zijn als de dag ervoor. Dat doen wij aan de hand van ontdekkingsreizen, interviews, onderzoek en benchmark data analyses. Als leisure Expert weten wij wat de trends zijn in binnen en buitenland en wat populair is.

Met onze publicaties inspireren wij “ondernemers” om daarmee hun bedrijfs activiteiten van nieuwe impulsen te voorzien. Uiteraard levert ons dit ook specifieke kennis op voor de verschillende branches en dienst als basis voor onze advies opdrachten.

Beschikbare publicaties

Brancherapport verblijfsrecreatie 2021 cover

Brancherapport verblijfsrecreatie
De opmars van de keten: kans of bedreiging?


• Complete inventarisatie van het aanbod van vakantieparkenketens

• Eigendomssituatie, aantal parken & verdienmodellen

• Ketenprofielen & positie van de ketens in de totale markt

• De voor- en nadelen van aansluiten bij een keten

• Wat is het vakantiepark van de toekomst

• Management informatie, ontwikkeling, beheer en exploitatie

Brancherapport verblijfsrecreatie Nederland Cover klein

Vakantieparken in beeld


Inventarisatie van vakantieparkenketens in Nederland en Europa

Beleidsmakers en toeleveranciers in recreatie bedienen een miljardenindustrie! Dit rapport geeft u ruim 170 pagina’s inzicht in de booming business van de vakantieparken.

data-overzichten & parken per keten | parken & ketens op de kaart | overzicht nieuwbouw ontwikkelingen | informatie & tips voor leveranciers en beleidsmakers | trends | visie van experts | blik op de toekomst

Wilt u ook profiteren van de miljarden aan investeringen die ons nog te wachten staan?

Kansen-in-de-bungalowsector

Kansen in de bungalowsector


Een handig naslagwerk dat onmisbaar is op het bureau van elke ondernemer die zich bezig houdt op het snijvlak van ontwikkelen of exploiteren van bungalowparken. Het boek heeft een meerwaarde voor kopers en/of investeerders, maar ook voor toeleveranciers en overheidsinstanties is het een uiterst praktisch naslagwerk.

Boeken uit het archief van Pleisureworld

De manier waarop we met onze vrije tijd omgaan verandert in een rap tempo. De technologische ontwikkelingen zorgen daarbij voor een katalysator.

111 Wereldtrends
2016

Uitverkocht

Dankzij de toenemende concurrentie in de dagrecreatie wordt steeds vaker gezocht naar een clustering van attracties, om daarmee een sterkere bezoekersmagneet te creëren.

Family Entertainment Centers in Nederland

Uitverkocht

Sta je niet in Google, dan weet de klant je niet te vinden. Er zijn meer dan driehonderd verkoopkanalen waarvan je het merendeel het bestaan waarschijnlijk niet eens kent.

Handboek Innovatie in Marketing

Uitverkocht

Bij Pleisureworld kijken wij over onze eigen grenzen en in het buitenland. Niet onopgemerkt gebleven zijn de ontwikkelingen in het verre Oosten.

De Chinese kampeermarkt in beeld

Uitverkocht

In de publicatie ‘Toegankelijkheid & Zorg’ wordt op een overzichtelijke wijze in kaart gebracht waar de mogelijkheden en kansen liggen.

Trendrapport Toegankelijkheid & Zorg

Uitverkocht

Er is de afgelopen jaren een groei geweest in zowel de vraag als het aanbod van bungalowvakanties. Het marktevenwicht wordt bepaald door de snelheid van beide ontwikkelingen.

Kansen in de bungalowsector

Uitverkocht

Wie op de hoogte wil blijven van de allerlaatste ontwikkelingen zal zeker geïnspireerd raken door alle bijzonderheden verzameld in deze speciale uitgave.

132 Trends in camping- en bungalowsector

Uitverkocht

Enkele consumententrends zijn al te lang genegeerd. Dit is een must read voor de recreatieondernemer die zijn toekomst serieus neemt.

129 Trends in recreatie en toerisme

Uitverkocht