Sidijk. Leisure, Sport & Industry

Bij Sidijk wordt elke dag met passie gewerkt aan slimme en hippe producten voor leisure, sport en industrie. Of je nu gaat voor veiligheid, de fun-factor of functionaliteit; bij Sidijk vind je altijd een product dat er met kop en schouders boven uitsteekt. Ben jij op zoek naar een unieke oplossing op maat? Dan ben je bij Sidijk aan het juiste adres.

In 1978 begonnen als producent van luchtkussens in Nederland. Vandaag de dag gaan onze producten de hele wereld over. Van complete binnenspeeltuinen en trampolineparken, tot aan airtrampolines en speelstructuren voor campings of tuincentra. Voor elke omgeving en ieder budget wordt het juiste product gekozen.

De uitgangspunten bij Sidijk zijn nog altijd hetzelfde als in het begin. Wie zoekt naar totaalconcepten, unieke oplossingen én topkwaliteit, kiest voor Sidijk!


Contactgegevens

Bezoekersadres:
Pluto 1
8448 CM Heerenveen

Postadres:
Pluto 1
8448 CM Heerenveen

T: +31 (0) 566 625 700
E: info@sidijk.com
W: www.sidijk.com

Arent Kuipers

Sales manager
0566 625700

Referenties

Nieuw paddingsysteem biedt shorttrackers op en top bescherming

Snelheid, kracht en behendigheid. Shorttrack is in alle opzichten een spectaculaire sport. Maar ook een sport waarin je sporters veiligheid wilt bieden. De organisatie (KSNB en TIG Sports) van het ISU World Cup shorttrack in Dordrecht klopte bij Sidijk aan voor een paddingsysteem dat veiligheid biedt én eenvoudig te plaatsen is.

Altitude: het grootste indoor-trampolinepark van Noorwegen

Eigenlijk dekt de benaming trampolinepark de lading niet. Want je kunt in Asker ook terecht voor extreme dodgeball, tumbling banen, klimmuren en een Ninja Obstacle Course. Voor elke activiteit hebben we een eigen zone ingericht. Het bouw- en montageteam van Sidijk zorgde voor een snelle inrichting en realisatie van alle sportelementen.

Popup-zomerpretpark Omnium

Bij het Zeeuwse Omnium vind je een grote diversiteit aan (buiten)sport- en speelvoorzieningen: van tropisch bos tot zwembad. Toch ontbrak er iets…: een slechtweervoorziening voor in de zomer. En zo ontstond het idee voor het eerste pop-up pretpark van Nederland… Een uitdagend speelconcept te ontwikkelen dat elke zomer opgebouwd kan worden in één van de sporthallen. Een pretpark uit met meer dan vijftig attracties: luchtkussens, hindernisbanen, glijbanen, een waterparcours en een trampolinekooi.