Voor meer commerciële slagkracht en kansen in de markt

Veranderingen en innovaties volgen elkaar steeds sneller op en dankzij internet krijgt de consument steeds meer de regie in handen. Recreatiebedrijven spelen daar zo goed mogelijk op in en kijken ook naar hun toeleveranciers om ze daarbij te helpen. Daarmee verandert de rol van een leverancier. Het is niet langer voldoende om je producten af te leveren;

Er wordt gevraagd om actief mee te denken in het totaalaanbod van een recreatiebedrijf en het inspelen op trends uit de markt. Het TOP Partner pakket helpt ondernemers bij het ontwikkelen van innovatieve concepten om daarmee het verschil in de markt te maken en helpt bij het vinden van de juiste partners. Het TOP Partner pakket is speciaal ontwikkeld voor toeleveranciers in de leisuresector.

Word ook TOP Partner

Als Pleisureworld TOP Partner heeft u een streepje voor. U werkt namelijk in het grootste netwerk van de recreatiesector. Wij helpen u om uw doelgroep te bereiken: van campingeigenaar tot parkmanager en van marketeer tot directie. Pleisureworld kent de leisure markt als haar broekzak. Wat krijgt een Pleisureworld TOP Partner?

 • Trends en ontwikkelingen
  U blijft op de hoogte door middel van diverse publicaties waaronder de Pleisureworld WereldTrends Jaarboek, E-Nieuwsbrief en TrendSpecial
 • Klankbordgesprekken met trendwatcher
  Wij helpen u met praktische tips en trucs om in te spelen op de trends en ontwikkelingen
 • Groot netwerk van beslissers
  Pleisureworld kent de markt als zijn broekzak en weet waar de beslissers zijn
 • Pleisureworld Evenementen
  Als TOP Partner van Pleisureworld bent u als leverancier exclusief welkom tijdens onze bijeenkomsten, waaronder opleidingen en trainingen, kennis- en informatiebijeenkomsten en studiereizen.
 • Vakbeurzen
  Als standhouder kunt u veel extra voordelen verwachten op beurzen en netwerkevents
 • Pleisureworld TOP Partner logo
  Exclusief gebruik

Vernieuwd programma 2020-2021

Enkele referenties

Voor referenties kijkt u bij een actueel overzicht van onze TOP Partners.

Simple Camp

“Gisteren ben ik op het park de Schatberg geweest, nadat Hans contact heeft gelegd met de eigenaar. Binnenkort gaan we in samenwerking daar onze chalets plaatsen.”

— Ad Gorisse (SimpleCamp)

Ook TOP Partner worden?

Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!