Aqua Drolics ontwerpt en produceert kinderbaden en water speelelementen voor onder andere campingshotelsgemeente zwembaden en vakantieparken. Sinds 1988 heeft Aqua Drolics zich ontwikkeld tot een ware specialist op dit gebied.

Alle producten zijn van polyester en worden gemaakt in onze productiehal in Best, vlakbij Eindhoven. Aqua Drolics staat voor een hoogwaardige kwaliteit van haar producten en een groot assortiment. De mensen die bij Aqua Drolics werkzaam zijn zorgen ervoor dat de producten een unieke stijl en heldere kleuren hebben, waardoor de kinderen erg aangesproken worden. Naast het grote assortiment van meer dan 300 producten, is het ook mogelijk om maatwerk te bestellen. Elke klant en elk project is anders. Hierop spelen wij graag perfect in door te luisteren naar de specifieke wensen van onze klanten. Tevens is het overgrote deel van de standaard producten TÜV gekeurd en voldoen alle producten aan de huidige DIN en Europese normen.

De producten worden wereldwijd, in meer dan 60 landen, verkocht. Om dit grote afzetgebied te realiseren, werkt Aqua Drolics samen met circa 20 partners in Europa en de rest van de wereld.

Onze waarden:

  • Plezier: 100% plezier gegarandeerd!
  • Kwaliteit: Hoogwaardige materialen en unieke productie
  • Veiligheid: Alle producten voldoen aan de Europese standaarden

Afbeeldingen

Contactgegevens

Aqua Drolics

Sportlaan 9

5683 CS Best

T: +31 (0)499 393 540

E: info@aquadrolics.nl

W: www.aquadrolics.nl

Eric de Graauw

Managing Director
T: +31 (0)499 393 540

Serge van Heesch

Sales Manager
T: +31(0)6 1105 1232

Marlieke Kuijs

Marketing Manager
T: +31 (0)499 393 540

Camping Le Sérignan Plage – Sérignan Plage in Frankrijk

Le Sérignan Plage is aangesloten bij de Yelloh Village groep. Het gigantische kinderzwembad met grote speelstructuren en een boot is geïnstalleerd en geopend in de zomer van 2013. Dit ware paradepaartje van de camping refereert naar de kleuren van de streek: de Languedoc.

Parco la Quiete – Lonato del Garda in Italië

Parco la Quiete is een mooi waterpark gelegen bij het Gardameer in Italië. In de nieuwe attractie de “Zeerover” kunnen kinderen zich heerlijk vermaken in alle veiligheid, terwijl de ouders van een afstand kunnen toekijken. Met een spectaculair kasteel, piratenschip en tal van andere water speelproducten is dit deel van het park een ware verfrissing voor alle gasten.

Legoland Billund – Billund in Denemarken

Legoland Billund is in Denemarken het meest bekende en populaire amusementspark voor families en kinderen van alle leeftijden. In 2008 is de Pirate Lagoon toegevoegd, welke de thuisbasis is van de Pirate Splash Battle. Bezoekers hebben hier de mogelijkheid om hun schip, uitgerust met kanonnen, te beschermen tegen andere schepen tijdens een zeeslag!