TOP Partner Cat Control-153x121

C.A.T Control Systems B.V.  C(ustomised) A(ccess) T(echnology)

Onze kracht en toegevoegde waarde ligt in de combinatie van hard- en software. Hiermee kunnen we de toegang voor onze klanten op maat personaliseren en automatiseren.

CAT Control Systems BV uit Zaandam ontwikkelt, levert en installeert sinds 1997 geheel zelfstandig een complete eigen lijn toegangscontroleproducten.

Het veelomvattende leveringsprogramma bestaat o.a. uit in eigen beheer ontwikkelde en onderhouden toegangscontrolesystemen i.c.m. barcode / kentekenherkenning / Mifare passen of tags, eigen lijn solide RVS slagbomen, betaald parkeersystemen, RVS personen-tourniquets, interne betaalsystemen met af-en opwaardeermogelijkheden en complementaire intercom- camerabewakingssystemen.

Tot onze uitgebreide klantenkring behoren o.a. recreatie- en bungalowparken, jachthavens, zwembaden, gemeentelijke milieustraten, supermarkten, scholengemeenschappen, appartementencomplexen, distributiecentra, parkeerplaatsen.

Waarom CAT Control Systems B.V.?

Kies voor CAT Control Systems BV vanwege de ervaring en expertise die wij sinds 1997 hebben opgebouwd met ons eigen team van programmeurs, ontwikkelaars en monteurs.

In combinatie met een uitstekende 24 uur support service kan elke (recreatie)onderneming genieten van tot in de puntjes uitgewerkte totaalpakketten, zowel standalone als gekoppeld met softwarepakketten van derden. Daarnaast staat ontwikkeling bij ons nooit stil, en komen wij voortdurend met nieuwe innovatieve producten, die processen in en voor uw bedrijf nóg verdergaand zullen integreren en automatiseren.

Meer informatie: www.catcontrolsystems.nl

Afbeeldingen

Camperresort Bodelaeke

Jachthaven Naarden

Vrijetijdspark de Beerze Bulten

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Penningweg 108 B
1507 DH Zaandam

Postadres:
Postbus 2219
1500 GE Zaandam

Michel Kok

Michel Kok

Directeur
06-50280423
Ruud Sieraad

Ruud Sieraad

Accountmanager
075-6127345
Rene Hennephof

Rene Hennephof

Accountmanager
075-6127345

Referenties

Camperresort Bodelaeke (Giethoorn)

Camperresort Bodelaeke heeft C.A.T. Control systems opdracht gegeven om het Camperresort zodanig in te richten dat het resort onbemand kan functioneren, ongeacht het tijdstip. Een belangrijk onderdeel om dit te realiseren is de Camperkiosk waar de campergasten zich in kunnen checken, en welke voorzien is van ons software pakket CAT Access. In de nabijheid van de entree van het park wordt deze kiosk geplaatst in een Abri waar de Campergasten zelf hun NAW gegevens, het verblijf en het gebruik van de aanwezige services aangeven, zoals schoon water, douches en was faciliteiten.

Jachthaven Naarden (Naarden)

Bij Jachthaven Naarden heeft C.A.T. Control systems het toegangscontrole systeem CAT Access geplaatst op basis van de CAT Card en kentekenherkenning bij de slagboominstallaties en bij de loop/schuifpoorten. De CAT Card wordt uitgegeven aan gasten en passanten, en het bijbehorende kenteken zal opgeslagen worden in het toegangscontrole systeem. Bij de toegangslocaties is er in de zuilen ook een intercomsysteem geïnstalleerd, zodat passanten, indien nodig, een rechtstreekse verbinding met de receptie op het havenkantoor kunnen maken.

Vrijetijdspark de Beerze Bulten (Beerze)

Vrijetijdspark de Beerze Bulten heeft C.A.T. Control Systems de opdracht gegeven om het bestaande toegangscontrole systeem te vervangen door ons toegangscontrole systeem CAT Access. Voor de toegangslocaties op het park is er gekozen voor de CAT Card/Barcode (o.a. bij het zwembad). Gedurende de verblijfsperiode is de uitgegeven kaart geldig. Bij de parkeerterreinen is er, afhankelijk van het type parkeerterrein, gekozen voor het kentekenherkenning systeem en de CAT Card. Bij de parkeerlocatie voor de dagbezoeker wordt een betaald parkeer systeem geplaatst. De gast “trekt” een kaartje bij de inrij- terminal.