Logo Every Office RecreatieEveryOffice is een recreatiepakket voor recreatieondernemers die vooruitstrevend en innovatief willen zijn. Uw totale recreatie- en bedrijfsproces in 1 softwarepakket. Wij maken het mogelijk.

EveryOffice, het pakket dat alles meet, weet en regelt!

Met EveryOffice heeft u 24/7 inzicht en beheer in het totale parkmanagement. Denk aan website, (online) reserveringen, horeca, toegangscontrole, kentekenherkenning, financiële administratie, managementrapportages, marketing, planning, personeelsadministratie, energiebeheer etc.

Koppelingen

Met diverse koppelingen kan EveryOffice het volgende online regelen:

  • Toegangscontrole van slagbomen, accommodaties, douches, was- en droogautomaten, faciliteiten etc.
  • Aankomsttemperatuur in de accommodatie
  • Uitlezen van meterstanden

Warm welkom

Een eigen online omgeving voor uw gasten voor o.a. het reserveren van extra faciliteiten, verbruik via pas inzien, factuurhistorie, aanmelden activiteiten, plattegrond park.

Modules

EveryOffice is modulair opgebouwd, dus u betaalt wat u gebruikt. Ook is het pakket zeer geschikt om gefaseerd te implementeren.

Digizijn ICT & Web

EveryOffice is ontwikkeld door Digizijn ICT & Web. Wij zijn een flexibel no-nonsense bedrijf met korte lijnen. Wij werken dagelijks aan de ontwikkeling van EveryOffice, zodat we altijd klaar zijn voor de toekomst.

Ervaar het gebruiksgemak en geef ook uw gasten een warm welkom!

Afbeeldingen

Toegangsautorisatie

Domotica

Electronische toegang

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Blankenstein 265
7943 PG Meppel

Postadres:
Blankenstein 265
7943 PG Meppel

Fokko Mulder

Eigenaar
06-22039907