Maak kennis met de MarinHome; uw plekje aan het water

Gielissen Shipyard zet een nieuwe standaard in recreëren op het water met deze duurzame design houseboats.

MarinHomes zijn volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboats, die een compacte buitenmaat combineren met opvallend veel binnenruimte. Alle MarinHomes bieden ruimte aan twee tot acht personen en passen in bijna iedere standaard jachthavenbox of op een meer, plas of elk ander water. Daarmee zijn deze houseboats echt een ideale basis voor recreatie op en aan het water.

De MarinHome is de perfecte investering voor recreanten die graag op het water vertoeven, slapend met het geluid van kabbelend water, ontwakend bij de klanken van een fuut en uitkijkend naar een horizon. Hoe ver van huis moet je zijn, om een écht vakantiegevoel te krijgen. Nooit verder dan de ligplaats van uw MarinHome.

Elke MarinHome is een echte boot. De riante woonruimte is gerealiseerd  op een solide aluminium casco. Dankzij de maritieme uitstraling past de MarinHome fraai in iedere jachthaven of op een meer, plas of elk ander water.

Doordat de MarinHome als een volwaardige boot geproduceerd wordt voldoet de boot aan de richtlijn Wet Pleziervaartuigen en hoeft er voor de boot geen vergunning aangevraagd te worden. Dat zorgt ervoor, dat er heel gemakkelijk een ligplaats voor deze houseboat gevonden kan worden. En ook de compacte buitenmaat helpt daar uiteraard aan mee. De MarinHome voelt zich thuis op elk water en hoeft dus ook niet jaar in jaar uit in hetzelfde watergebied te liggen. Verhuizen was nog nooit zo makkelijk.

Gielissen Shipyard

De scheepswerf van Gielissen Shipyard vindt u in Helmond. Daar wordt met toewijding en vakmanschap gewerkt aan de houseboats. De werf bestaat inmiddels twintig jaar en heeft in de jaren een ontwikkeling doorgemaakt van jachtbouw naar ‘houseboats’.

Afbeeldingen

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Haverdijk 2
5704 RC Helmond

Postadres:
Haverdijk 2
5704 RC Helmond
Postbus 6032

T: +31 492531579
E: info@gielissen.nl
W: www.marinhome.nl

Carla Stukstette

Accountmanager
06 - 2279 2777