RecreaparkRecreapark maakt met u een compleet concept interieur uitgaande van de nieuwste en stijlvolle trends. De inrichting gebeurt op elke schaal: van hotelkamers tot vakantieparken met honderden bungalows, van luxe accommodaties tot low budget.

Kernpunten Recreapark
*Wensen en behoeften staan centraal en zijn leidend;
*Onderscheidend. Elk concept is uniek en tot in detail uitgedacht;
*Proces van productie tot projectrealisatie uitsluitend in eigen beheer;
*Uitsluitend maatwerk voor elk project op elk gewenst kwaliteitsniveau.

Wensen en behoeften
Uw wensen zijn voor ons de basis waarop de projecten gerealiseerd worden. Onze stylistes denken met u mee. Zij kijken eerst naar uw situatie, behoeften en wensen en pas daarna geven ze u een goed onderbouwd advies en reiken u handvaten aan. Ook kijken zij hierbij naar de natuurlijke omgeving van accommodaties, het gewenste niveau en het gebruik. Laat u verrassen door onze unieke ontwerpen.

Uniek onderscheidend concept samen te stellen in de uitgebreide showroom
Door bij elk project een nieuw uniek concept samen te stellen blijft u aantrekkelijk voor de consument. Daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid om binnen 1 park / project meerdere interieurconcepten aan te bieden.

Proces realisatie-productie-uitvoering
Voor de uitvoering van de interieurs werken wij hoofdzakelijk met producten uit eigen productielijnen. Met een eigen meubelmakerij, stoffeerderij, naaiatelier en timmerfabriek kiest Recreapark voor hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit in de uitvoering en korte levertijden. Wij zijn zeer flexibel en oplossingsgericht in het proces van uitdenken tot realisatie.

Uitsluitend maatwerk
Doordat we alles in eigen beheer hebben, is het mogelijk om alles op exacte maten nauwkeurig voor u te produceren. Het inmeten zodat de gewenste producten op de juiste maat gemaakt worden is een extra service die Recreapark u standaard aanbiedt.

Afbeeldingen

Landal Orveltermarke woonkamer 8 persoons

Parc Ganuenta 12 persoons wellness

Hof van Saksen Newborn bungalow

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Batterijenweg 13C
4041 DA Kesteren NL

Postadres:
Batterijenweg 13C
4041 DA Kesteren NL

Thomas van der Zwaan

Thomas van der Zwaan

Eindverantwoordelijk
0488-488848
Renze van der Garde

Renze van der Garde

Projectleider
0488-488848

Referenties

Evert van de Beek, Parc Ganuenta
Parc Ganuenta is een sfeervol, kleinschalig vakantiepark, gericht op het hogere segment van de markt aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat. Dit vakantiepark ligt op een steenworp afstand van Nationaalpark de Oosterschelde. Recreapark is een betrokken partner die van ontwerp tot en met de inrichting ons volledig heeft ontzorgd. De prijs-kwaliteit verhouding van de geleverde luxe interieur pakketten is volledig in lijn met de kwaliteitseisen die we aan onze vakantie villa’s stellen.

Martijn van Woerden, Pottery Direct International BV
Pottery Direct is een internationaal opererende organisatie met vestigingen in Europa en Noord Amerika. Kernactiviteit is het ontwikkelen van toegevoegde waarde voor de sierteelt. Met inmiddels ruim dertig jaar ervaring in het produceren van keramiek is veel expertise ontwikkeld.

Wij zijn aangenaam verrast door Recreapark als projectinrichter. Door een schat aan ervaring komen ze met goede ideeën waar wij als “leek” niet bij stil staan. Daarnaast zijn ze erg creatief bij het samenstellen van een concept en innovatief als het gaat om oplossen van knelpunten tijdens de uitvoering van het project.

Joep van Gruijthuijsen, Moeke Moore, Logement de Stoep
Logement De Stoep is een nieuwe sfeervolle groepsaccommodatie. Deze accommodatie is een uitbreiding van hotel Moeke Moore. De Stoep bied ruimte aan maximaal 30 personen

Wij zijn zeer positief over de samenwerking met Recreapark met dit project. Naast een goede prijs- kwaliteit verhouding hebben wij het meedenken, snel kunnen schakelen en de flexibiliteit als extra pluspunt ervaren.