WerffmediaUwwifispecialis.nl is een IT bedrijf dat haar klanten en partners voorziet van het beste wat WiFi en IT te bieden heeft. Ons bedrijf bestaat uit een hecht team van toegewijde IT professionals.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar op het gebied van Wifi Site Servey’s, WiFi Troubleshooting, Servicedesk ondersteuning en Managed WiFi. Wij adviseren en implementeren de beste oplossing en zorgen dat die oplossing altijd optimaal functioneert. Gebaseerd op bewezen innovatie, met extra aandacht voor de specifieke wensen en eisen.

Onze mensen zijn 24/7 bereikbaar, schakelen snel en bieden persoonlijke ondersteuning, zowel vanaf afstand als op locatie. Organisaties zijn daardoor verzekerd van zo min mogelijk verstoringen, maximale beschikbaarheid en technische ondersteuning op elk moment. De verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en performance van systemen nemen wij volledig uit handen.

Uwwifispecialist.nl heeft als doel mens en technologie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken dankzij gebruiksvriendelijke oplossingen. Daarbinnen ligt de focus op continu innoverend zijn, want alleen dan kunnen wij onze relaties objectief adviseren en voorzien van de beste oplossing.

Contactgegevens

Bezoekadres:

Buizerdstraat 4

8064 CN Zwartsluis

Postadres:

Buizerdstraat 4

8064 CN Zwartsluis

T: 06-15105465

E: info@uwwifispecialist.nl

W: www.uwwifispecialist.nl

Julian van Dijk

Julian van Dijk

Eigenaar
06-15105465

Referenties

“uwwifispecialist.nl heeft ons complete hotel-restaurant voorzien van WiFi. Met behulp van speciale accespoints is het bereik op onze locatie enorm verbeterd. We zijn erg tevreden over de flexibiliteit en goede bereikbaarheid van uwwifispecialist.nl. Hun 24/7-instelling is in onze branche van grote waarde. Bovendien werken ze tegen aantrekkelijke tarieven.”

Henk Breukelaar – Hotel Waanders

“uwwifispecialist.nl heeft voor ons een compleet nieuw WiFi netwerk geïnstalleerd op onze     Jachthaven. Het bereik en de kwaliteit van ons WiFi netwerk is hierdoor enorm toegenomen. We zijn erg tevreden over de dienstverlening en het uiteindelijke resultaat op onze locatie”

Jachthaven de Kranerweerd

“uwwifispecialist.nl heeft op onze camping een compleet nieuw Managed WiFi netwerk geïnstalleerd. Er waren korte lijnen tijdens het voortraject en de uiteindelijke oplevering. Dit heeft er toe geleid dat onze gasten overal op ons terrein goede WiFi ontvangst hebben. Daarnaast is uwwifispecialist.nl altijd bereikbaar voor eventuele calamiteiten. Een absoluut pluspunt in onze branche”

Camping tussen de Wieken