WerffmediaWerffMedia BV verzorgt jaarlijks de welkomstboekjes en parkmagazines voor vele vakantieparken in Nederland, België en Duitsland. Hierin zijn wij vanaf onze oprichting in 1990 uitgegroeid tot marktleider.

Naast onze samenwerking met een groot aantal zelfstandige campings en bungalowparken, werken wij ook voor vele bekende organisaties waaronder Roompot, RCN en Hogenboom Vakantieparken. Daarnaast zijn we mediapartner van een aantal cultuurcentra en VVV’s, waar wij pakkende promotiekranten voor verzorgen.

Ons team van professionele medewerkers bedient een kleine vierhonderd opdrachtgevers en adviseert vele duizenden adverteerders onder ons simpele maar heldere motto: ‘Service, kwaliteit en betrouwbaarheid’. Steeds meer organisaties omarmen ons concept en we maken al vele jaren een sterke groei door.

Wij denken met u mee, adviseren u en leveren topkwaliteit. Uw uitgave of uw advertentie is tenslotte uw visitekaartje. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u vrijblijvend door een van onze medewerkers informeren!

Afbeeldingen

Cultura

Jumbo

Plattegrond

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Hanzestraat 25
7006 RH Doetinchem

Postadres:
Hanzestraat 25
7006 RH Doetinchem

Jan Willem Maassen van den Brink

Jan Willem Maassen van den Brink

0314 729005
Frank van der Werff

Frank van der Werff

0314 729005

Referenties

Referenties