YalpOp diverse manieren slaat Yalp een brug tussen gamen, traditioneel spel, gezondheid en fysieke ontwikkeling van jong tot oud. Dit doen wij met onze interactieve producten, maar ook richten wij al jaren speelplekken in met de veelzijdige speeltoestellen van Lappset. Spelen en bewegen is ontzettend belangrijk voor de gezondheid, maar speelplekken moeten vooral uitdagen tot plezier maken. PLEZIER is dan ook de rode draad in het denken van Yalp.

Lappset speeltoestellen naar de wensen van het kind

De Finse speeltoestellenproducent Lappset is een internationaal gerenommeerd speeltoestellenmerk dat wereldwijd in meer dan 40 landen actief is. Lappset heeft een ruim aanbod voor recreatieondernemers. Of het nu gaat om een thematoestel, combinatietoestel of schommel, een basis van hout of staal, speciaal voor kinderen, jongeren of zelfs voor ouderen. Met het assortiment van Lappset is een veelzijdigheid aan te brengen en de toestellen kunnen zelfs geheel voor u op maat gemaakt worden.

Innovatie succesvol bij recreatieondernemers

Onze interactieve producten sluiten aan bij de hedendaagse tijd. Er zijn in Nederland en in het buitenland al bijna 200 speelplekken met de innovatieve geluidsboog Sona, voetbalmuur Sutu, DJ-tafel Fono, sportveld Toro en Memo geplaatst. De inhoud van de interactieve speeltoestellen is ieder recreatieseizoen weer anders en de producten kunnen prima ingezet worden voor activiteiten van uw animatieteam.

Afbeeldingen

Sona

Yalp - Florashow

Yalp - Fono

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Nieuwenkampsmaten12
7472 DE Goor

Postadres:
Nieuwenkampsmaten12
7472 DE Goor

T: 0547-289410
E: info@yalp.nl
W: www.yalp.nl

Jaap van Putten

Sales manager
06-53425514

Referenties

Ardoercamping de Reeënwissel

Ardoercamping de Reeënwissel koos voor de interactieve voetbalmuur. Met een beleving van gaming dagen zij jeugd uit om actief te sporten. De voetbalmuur is vernieuwend en de faciliteit zorgt voor onderscheidend vermogen ten opzichte van andere recreatieondernemers.

Recreatiepark Linnaeushof

Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties. Op zoek naar een nieuw uniek speeltoestel, koos Linnaeushof voor de interactieve Sona.

Speelpark de Splinter

Speelpark de Splinter biedt ruimte aan het grote speelschip dat kinderen uitdaagt en spelenderwijs laat leren. Het piratenschip heeft een speeloppervlak van maar liefst 20 meter lang, 10,5 meter hoog en 13 meter breed.