Bedrijven Index

Is uw bedrijf al opgenomen in onze bedrijven-index?

Pleisureworld kent de Leisure markt met alle vakantieparken en Family Entertainment Centers als haar broekzak. Profiteer van het enorm grote bereik van Pleisureworld en toon je visitekaart vandaag nog! 

Via onze digitale media (en print magazine) richten we ons op alle professionals betrokken bij selectie, aankoop, beheer en inzet van marketing en promotie, attracties en sport- en spel attributen, accommodaties, interieur, animatie en recreatieve voorzieningen voor in- en outdoor activiteiten, landscaping, housekeeping maar ook machines en materieel voor de bouw, grondwerken, infrastructuur- en openbare werken : leveranciers, dienstverleners, aannemers, materieelbeheerders, verhuurders, ministeries, lokale overheden, organisaties en vakverenigingen m.b.t. bouw en infra en exploitatie in parkbeheer en management. En omdat we qua informatie graag zo compleet mogelijk zijn, mag uw organisatie of bedijf natuurlijk niet ontbreken in onze bedrijven-index.

Plaatsing op een van onze kennisplatforms kost slechts € 295.—per jaar en u ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief geheel kosteloos, en nu bovendien eenvoudiger dan ooit. Via onderstaande button komt u bij ons aanmeldformulier terecht. Vul het formulier volledig in, en verzend uw gegevens. U ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging van ons.

Libelnet
Libelnet B.V.
Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
+31(0)77 465 02 95
info@libelnet.nl


Libelnet is een full service bedrijf in Maasbree op het gebied van software ontwikkeling, grafische vormgeving, webdevelopment & -design, online marketing en ICT diensten. Omdat we op vele gebieden professionals hebben, kunnen we veel vraagstukken oplossen.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

In een veranderende wereld geeft Factor Architecten vorm aan de gebouwde leefomgeving.

 

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

Yala-logo-300x300
YALA Luxury Canvas Lodges
 

Wilt u meer omzet genereren en uw gasten een bijzondere beleving bieden? Kies voor de safaritenten, glamping lodges en tentstructuren van YALA luxury canvas lodges en maak jouw onderneming klaar voor de toekomst.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

everyleisure-01
EveryLeisure

Blankenstein 100
7943 PE Meppel
088-130 42 00
info@everyleisure.nl
www.everyleisure.nl

Ontdek het meest complete systeem voor de recreatiebranche. Bij EveryLeisure is het onze passie om de leisure branche te innoveren en te ontzorgen.


Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

ReFeRox

Maasstraat 2
5397 GP Lith
The Netherlands
+31 85 064 51 99
info@referox.com
www.referox.com

ReFerox Racing Simulators is een Nederlands bedrijf gevestigd in het midden-zuiden van het land. Ons eigen team van specialisten vormt één groep racefanaten met als doel jou simpelweg te verbazen met het product dat uit onze handen komt.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

Red Online-01
Red Online Marketing

Catharijnesingel 55a
3511 GD, Utrecht, Nederland
030 – 274 6549
info@redonlinemarketing.nl
www.redonlinemarketing.nl

Red is het online marketing bureau voor de reis- en recreatie wereld in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. We werken o.a. voor OTA’s, reisbureaus, bestemmingen, attractieparken, dierentuinen, musea, campings, vakantieparken en hotels.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

Kontour Vastgoed
Abe Lenstra Boulevard 50 /1
8448 JB Heerenveen
+31(0)513745016
contact@kontourvastgoed.nl

Er komt best wat kijken bij het aankopen van een eigen recreatievilla. Het is fijn wanneer het kopen van een villa een plezierige ervaring is, waarvan u kunt genieten en waarop u tevreden kunt terugkijken. Daarom helpen wij u graag bij het hele proces.


Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

RecreaPark | Modular

Batterijenweg 13c
4041 DA Kesteren
info@recreaparkmodular.nl
www.recreaparkmodular.nl

 

Van luxe bungalow op een vakantiepark tot natuurhuisje diep verscholen in het bos.
RecraPark | Modular heeft het. Bekijk snel ons landelijke aanbod van de leukste vakantiewoningen.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

CapCabin
Exloërweg 8
7873 BW Odoorn
+31 6 588 22 038
info@capcabin.nl
www.capcabin.nl

 

CapCabin ontwikkelt, produceert, verkoopt en exploiteert Tenthouses. CapCabin heeft 4 soorten Tenthouses, te weten: een 2 persoons, een 5 persoons, een 7 persoons (met inpandige hottub) en een 18 persoons.

Wegter Grootverbruik BV
Deventerstraat 11
7575 EM Oldenzaal
+31 (0)541 581 600
verkoop@wegter.nl

 

Wegter Grootverbruik: “happiness around the table” Wij houden ons dagelijks bezig met de vraag hoe wij de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. 

Active Esports Arena
High Tech Campus 6a
5656 AE Eindhoven

 


Er ligt iets nieuws in het verschiet: de gamechanger die XR-gaming, gezondheid en wetenschap met elkaar verbindt. Dit zijn de componenten voor een unieke competitie. Een geheel nieuw genre, dat couch potatoes verandert in digitale en fysieke kampioenen!

Uplay Amusement
Boeijenkamp 82
3781KH Voorthuizen
+31(0)683201630
info@u-play.nl
www.u-play.nl

 

Opzoek naar een Gamehal? Wij leveren alle games, zowel verkoop als exploitatie!

Interactive X-wall
Joseph Schumpeterstraat 4
7559 SG Hengelo
+31 (0)85 079 1200

 

Stap in de digitale speelwereld van de interactieve speelmuur X-Wall en ga de uitdaging aan. Kies uit ruim 60 games en ga voor een fit lichaam en brein. Met de X-Wall wordt bewegend leren leuk voor iedereen!

Games XL

Kapellerlaan 197
6045 AD Roermond
+31(0)475850575
info@games-xl.com
www.gamesxl.com

Voor uw evenement verhuurt Games-XL een breed palet aan spellen. Deze spellen voor meerdere personen zijn echte eye-catchers! De spellen bieden zowel de spelers als de toeschouwers een unieke ervaring.

International Kids Concepts
De Linge 41
8253PJ Dronten, Nederland
+31 (0)321 387 730

sales@ikcplay.com
www.ikcplay.nl

Wij ontwikkelen premium kinderspeelhoeken die
het kind bezighouden, uitdagen en laten fantaseren.

Multiflor
Ekkersrijt 2005
5692 BB Son
+31(0)499 74 54 50
info@multiflor.nlDe vloerenspecialist in Son, bij Eindhoven. Een bedrijf waar vakmanschap, passie en kwaliteit hand in hand gaan.

logo Verhoeve Groen
Verhoeve Groen
Mars 14
NL-8448 CP Heerenveen
Heerenveen: +31(0)566 6016 15 Assen: +31(0)592 341 207
info@verhoevegroen.com


Verhoeve Groen is actief op het gebied van vormgeving, aanleg en onderhoud van terreininrichtingen, groenvoorzieningen, natuurlijk zwemwater, speelvoorzieningen en dak- en gevelbegroeiing. 

pleisureworld partner vanleeuwen totaal recreatie
Van Leeuwen Totaal Recreatie.nl
Industrieweg 2
4041 CR Kesteren
info@vanleeuwenrecreatie.nl
+31 (0)6 21951400


Van Leeuwen Recreatie is een bedrijf die op meerdere vlakken opereert. Met de expertise van zowel Mathijs als Adriaan van Leeuwen die opereren vanuit verschillende vakgebieden, willen wij u verder helpen in uw project.

Uw bedrijfsnaam
Uw adres
Uw postcode
Uw Emailadres
Uw telefoonnummer
Uw website

 

Uw bedrijfsomschrijving

 

 

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, maak een keuze op welk platform u uw exclusieve visitekaart wilt tonen en verzend uw gegevens. U ontvang vervolgens per e-mail een bevestiging van ons.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.