Business Partner

Als Pleisureworld Business Partner heeft u een streepje voor. U werkt namelijk in het grootste netwerk van de recreatiesector. Wij helpen u om uw doelgroep te bereiken: van campingeigenaar tot parkmanager en van marketeer tot directie. Pleisureworld kent de Leisure markt als haar broekzak.

Dit zijn onze Business Partners

Wegter Grootverbruik BV
Deventerstraat 11
7575 EM Oldenzaal
+31 (0)541 581 600
verkoop@wegter.nl

 

Wegter Grootverbruik: “happiness around the table” Wij houden ons dagelijks bezig met de vraag hoe wij de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. 

Active Esports Arena
High Tech Campus 6a
5656 AE Eindhoven

 


Er ligt iets nieuws in het verschiet: de gamechanger die XR-gaming, gezondheid en wetenschap met elkaar verbindt. Dit zijn de componenten voor een unieke competitie. Een geheel nieuw genre, dat couch potatoes verandert in digitale en fysieke kampioenen!

Uplay Amusement
Boeijenkamp 82
3781KH Voorthuizen
+31(0)683201630
info@u-play.nl
www.u-play.nl

 

Opzoek naar een Gamehal? Wij leveren alle games, zowel verkoop als exploitatie!

Interactive X-wall
Joseph Schumpeterstraat 4
7559 SG Hengelo
+31 (0)85 079 1200

 

Stap in de digitale speelwereld van de interactieve speelmuur X-Wall en ga de uitdaging aan. Kies uit ruim 60 games en ga voor een fit lichaam en brein. Met de X-Wall wordt bewegend leren leuk voor iedereen!

Games XL

Kapellerlaan 197
6045 AD Roermond
+31(0)475850575
info@games-xl.com
www.gamesxl.com

Voor uw evenement verhuurt Games-XL een breed palet aan spellen. Deze spellen voor meerdere personen zijn echte eye-catchers! De spellen bieden zowel de spelers als de toeschouwers een unieke ervaring.

International Kids Concepts
De Linge 41
8253PJ Dronten, Nederland
+31 (0)321 387 730

sales@ikcplay.com
www.ikcplay.nl

Wij ontwikkelen premium kinderspeelhoeken die
het kind bezighouden, uitdagen en laten fantaseren.

Multiflor
Ekkersrijt 2005
5692 BB Son
+31(0)499 74 54 50
info@multiflor.nlDe vloerenspecialist in Son, bij Eindhoven. Een bedrijf waar vakmanschap, passie en kwaliteit hand in hand gaan.

logo Verhoeve Groen
Verhoeve Groen
Mars 14
NL-8448 CP Heerenveen
Heerenveen: +31(0)566 6016 15 Assen: +31(0)592 341 207
info@verhoevegroen.com


Verhoeve Groen is actief op het gebied van vormgeving, aanleg en onderhoud van terreininrichtingen, groenvoorzieningen, natuurlijk zwemwater, speelvoorzieningen en dak- en gevelbegroeiing. 

pleisureworld partner vanleeuwen totaal recreatie
Van Leeuwen Totaal Recreatie.nl
Industrieweg 2
4041 CR Kesteren
info@vanleeuwenrecreatie.nl
+31 (0)6 21951400


Van Leeuwen Recreatie is een bedrijf die op meerdere vlakken opereert. Met de expertise van zowel Mathijs als Adriaan van Leeuwen die opereren vanuit verschillende vakgebieden, willen wij u verder helpen in uw project.

CapCabin
Exloërweg 8
7873 BW Odoorn
+31 6 588 22 038
info@capcabin.nl
www.capcabin.nl

 
CapCabin ontwikkelt, produceert, verkoopt en exploiteert Tenthouses. CapCabin heeft 4 soorten Tenthouses, te weten: een 2 persoons, een 5 persoons, een 7 persoons (met inpandige hottub) en een 18 persoons.

Meld je aan

Meld je aan en profiteer van alle voordelen als Business Partner.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.