Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat hij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Toch levert hij met zijn professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat hij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet.

Op zoek naar een dagvoorzittersprekerpannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Commissariaat RVC

Op zoek naar een nieuwe commissaris of toezichthouder? Wij brengen inspiratie, kennis en toekomstgericht ondernemen door te sturen op lange termijn maarde creatie van uw onderneming. Uiteraard speelt onze klankbord rol daarin een belangrijke functie en brengen wij ons uitgebreide netwerk in stelling.

Kosten / vergoeding per jaar op aanvraag.

Dagvoorzitter & Spreker

Voor een beter resultaat van uw bijeenkomst is een enthousiaste dagvoorzitter met ruim 40 jaar ervaring een voorwaarde voor een geslaagde event. Meertalig in Duits- en Engels uit het hart met overtuiging en bevlogen passie voor het vak als Trendwatcher en Leisure Expert.

Kosten / vergoeding per dag vanaf € 1750.- excl.btw.

TEAMS / Presentatie – Pannellid

Voor scholen, bedrijven, instellingen, congresdagen of vakbeurzen zijn wij een prima onderdeel van uw programma dat wij met onze expertise mede op de kaart zetten en u als organisatie het verschil kunt maken en uw deelnemers kan verassen. Onze bijdrage bestaat uit maximaal een halve dag binnen uw programma format.

Kosten / vergoeding per ½ dag vanaf € 750.- excl.btw.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.