Advies in recreatie en toerisme waarmee je écht verder komt

Voor ondernemers en overheden

Pleisureworld staat voor gericht en hands-on advies. Concrete acties die uw organisatie verder helpen: dat is ons doel.

Adviesbureaus zijn er genoeg maar leisure experts, marketeers, conceptontwikkelaars met ervaring in dag- en verblijfsrecreatie zijn er niet zoveel met ervaringen uit de praktijk. Ook beschikken wij over enorm veel kennis als trouble shooter, interim parkmanager en gebieds- of projectontwikkeling.

Zoekt u een sparringspartner voor meer bezoekers – hogere bezetting – langer verblijf en meer inkomsten? Bekijk dan eens of de Quick, het Klankbord – Support Advies abonnement of dat een complete plan van aanpak aansluit bij uw situatie. Uiteraard zijn wij ook als spreker, dagvoorzitter of commissaris inzetbaar.

QUICK SCAN

Wij toetsen uw onderneming op bijna alle touchpoints van de customer journey. Komt met een tien punten verbeterplan.

€ 1.795

Klankbord – Support Advies

Wij voeren Klankbordgesprekken met directie en management en komen met een Hands On aanpak met direct resultaat op abonnementsbasis.

€ 3.950

Advies

Mysterie bezoek

Bij Pleisureworld begrijpen we de cruciale rol die de klantreis speelt in de recreatiesector. We geloven dat het identificeren van sterke punten en het aanpakken van zwakke punten essentieel is voor het succes van uw recreatiebedrijf. Daarom bieden wij onze expertise op het gebied van mysteriebezoeken aan, waarmee we u kunnen helpen de klantreis te evalueren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Plan van Aanpak

Onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie maken onderdeel uit dit Plan van Aanpak.

vanaf € 7.500

Speaker – Dagvoorzitter

Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, panellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie.

vanaf € 750

Wij werken samen met o.a.

30 jaar expertise

Onze experts hebben ruime expertise.

Grenzeloos

Wij zijn grenzeloos actief met inspiratie en ontwikkeling.

Innovatie

Pleisurworld staat voor vernieuwing in recreatie & toerisme.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.