TOP Partner

Als Pleisureworld TOP Partner heeft u een streepje voor. U werkt namelijk in het grootste netwerk van de recreatiesector. Wij helpen u om uw doelgroep te bereiken: van campingeigenaar tot parkmanager en van marketeer tot directie. Pleisureworld kent de Leisure markt als haar broekzak. 

Voor meer commerciële slagkracht en kansen in de markt

Veranderingen en innovaties volgen elkaar steeds sneller op en dankzij internet krijgt de consument steeds meer de regie in handen. Recreatiebedrijven spelen daar zo goed mogelijk op in en kijken ook naar hun toeleveranciers om ze daarbij te helpen. Daarmee verandert de rol van een leverancier. Het is niet langer voldoende om je producten af te leveren;

Er wordt gevraagd om actief mee te denken in het totaalaanbod van een recreatiebedrijf en het inspelen op trends uit de markt. Het TOP Partner pakket helpt ondernemers bij het ontwikkelen van innovatieve concepten om daarmee het verschil in de markt te maken en helpt bij het vinden van de juiste partners. Het TOP Partner pakket is speciaal ontwikkeld voor toeleveranciers in de leisuresector.

Dit zijn onze TOP Partners

Libelnet
Libelnet B.V.
Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
+31(0)77 465 02 95
info@libelnet.nl


Libelnet is een full service bedrijf in Maasbree op het gebied van software ontwikkeling, grafische vormgeving, webdevelopment & -design, online marketing en ICT diensten. Omdat we op vele gebieden professionals hebben, kunnen we veel vraagstukken oplossen.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

In een veranderende wereld geeft Factor Architecten vorm aan de gebouwde leefomgeving.


Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

YALA Luxury Canvas Lodges
 

Wilt u meer omzet genereren en uw gasten een bijzondere beleving bieden? Kies voor de safaritenten, glamping lodges en tentstructuren van YALA luxury canvas lodges en maak jouw onderneming klaar voor de toekomst.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

everyleisure-01
EveryLeisure

Blankenstein 100
7943 PE Meppel
088-130 42 00
info@everyleisure.nl
www.everyleisure.nl

Ontdek het meest complete systeem voor de recreatiebranche. Bij EveryLeisure is het onze passie om de leisure branche te innoveren en te ontzorgen.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

Referox-01

ReFeRox

Maasstraat 2
5397 GP Lith
The Netherlands
+31 85 064 51 99
info@referox.com
www.referox.com

ReFerox Racing Simulators is een Nederlands bedrijf gevestigd in het midden-zuiden van het land. Ons eigen team van specialisten vormt één groep racefanaten met als doel jou simpelweg te verbazen met het product dat uit onze handen komt.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

RedOnline
Red Online Marketing

Catharijnesingel 55a
3511 GD, Utrecht, Nederland
030 – 274 6549
info@redonlinemarketing.nl
www.redonlinemarketing.nl

Red is het online marketing bureau voor de reis- en recreatie wereld in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. We werken o.a. voor OTA’s, reisbureaus, bestemmingen, attractieparken, dierentuinen, musea, campings, vakantieparken en hotels.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

Kontour Vastgoed
Abe Lenstra Boulevard 50 /1
8448 JB Heerenveen
+31(0)513745016
contact@kontourvastgoed.nl

Er komt best wat kijken bij het aankopen van een eigen recreatievilla. Het is fijn wanneer het kopen van een villa een plezierige ervaring is, waarvan u kunt genieten en waarop u tevreden kunt terugkijken. Daarom helpen wij u graag bij het hele proces.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

RecreaPark | Modular

Batterijenweg 13c
4041 DA Kesteren
info@recreaparkmodular.nl
www.recreaparkmodular.nl

Van luxe bungalow op een vakantiepark tot natuurhuisje diep verscholen in het bos.
RecraHome heeft het. Bekijk snel ons landelijke aanbod van de leukste vakantiewoningen.

Bekijk exclusieve Top Partner bedrijfspagina

Meld je aan

Meld je aan als TOP partner en profiteer van alle voordelen.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.