Partner worden

Als Pleisureworld TOP Partner heeft u een streepje voor. U werkt namelijk in het grootste netwerk van de recreatiesector. Wij helpen u om uw doelgroep te bereiken: van campingeigenaar tot parkmanager en van marketeer tot directie. Pleisureworld kent de leisure markt als haar broekzak. Wat krijgt een Pleisureworld TOP Partner?

Voor meer commerciële slagkracht en kansen in de markt

Veranderingen en innovatiesvolgen elkaar steeds sneller op en dankzij internet krijgt de consument steeds meer de regie in handen. Recreatiebedrijven spelen daar zo goed mogelijk op in en kijken ook naar hun toeleveranciers om ze daarbij te helpen. Daarmee verandert de rol van een leverancier. Het is niet langer voldoende om je producten af te leveren;

Er wordt gevraagd om actief mee te denken in het totaalaanbod van een recreatiebedrijf en het inspelen op trends uit de markt. Het TOP Partner pakket helpt ondernemers bij het ontwikkelen van innovatieve concepten om daarmee het verschil in de markt te maken en helpt bij het vinden van de juiste partners. Het TOP Partner pakket is speciaal ontwikkeld voor toeleveranciers in de leisuresector.

Er wordt gevraagd om actief mee te denken in het totaalaanbod van een recreatiebedrijf en het inspelen op trends uit de markt. Het TOP Partner pakket helpt ondernemers bij het ontwikkelen van innovatieve concepten om daarmee het verschil in de markt te maken en helpt bij het vinden van de juiste partners. Het TOP Partner pakket is speciaal ontwikkeld voor toeleveranciers in de leisuresector.

 

Sluit je aan als TOP Partner

Sluit je aan als Top Partner of wordt lid van de BusinessClub

Top Partner

€ 3.250.--*

BusinessClub

€ 595.--

Bedrijven index

€ 275.--

Naamsvermelding businessclub Pleisureworld

Abonnement innovatie e-mail nieuwsbrief Pleisureworld

Abonnement vakblad RecreatiefTotaal

Abonnement vakblad Recreatie & Toerisme NRIT Media

Exclusieve uitnodiging jaarlijks netwerk event Pleisureworld ‘Event of the year’

Exclusieve uitnodiging praktijkdagen en congressen Pleisureworld

Gebruik logo Pleisureworld TOP Partner

Bedrijfspagina op www.pleisureworld.nl

Pleisureworld LinkedIn vermelding bedrijf

Gratis artikel rubriek Best Product op www.pleisureworld.nl 

Gratis artikel rubriek Best Product in vakblad RecreatiefTotaal

Gratis standhouder deelname Basis Info Stand op 1 Praktijkdag naar keuze

Exclusieve product promotie campagne Pleisureworld (ca. 25.000 beslissers)

Bedrijfsadvies, verkoopondersteuning w.o. Verover de Recreatiemarkt - Marketing etc

Gratis Trendrapport Toerisme, Recreatie 165 WereldTrends

25% korting op inschrijving deelname studiereizen Pleisureworld

Vermelding bedrijven gids A t/m Z, Pleisureworld

Jaarlijkse publicatie bedrijven & innovatie gids oplage 25.000

» Alle tarieven exclusief BTW
» Abonnement 24 maanden deelname aan Pleisureworld
» Jaarlijks Netwerk Event – congressen – praktijkdagen altijd 1 contact persoon gratis
» Kijk op onze website voor meer info over het promotiepakket en het bereik of neem contact met ons op!
» Interesse in meer Online & Offline media-exposure voor optimaal bereik? Lees over de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op!
» Via Pleisureworld een blog? U bereikt hierdoor ruim 50.000 views op de website & meer dan 50.000 unieke contacten op LinkedIn en in vakblade

Logo_TOPPARTNER_Zonder_title

Vul dit formulier in om u aan te melden.

Vul dit formulier zo volledig mogelijk .

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.