GLAMPING 2-DAAGSE

NEDERLAND EN BELGIË

23 - 24 OKTOBER 2023

Terhills by Centerparcs

België

Your Nature

België

Cuber

Nederland

Restaurant The Woodz

Nederland

Ruysbos

Nederland

Ontdek de Glamping Revolutie met Hans van Leeuwen

Bent u klaar voor een onvergetelijke reis langs meer dan tien adembenemende Glamping locaties in Nederland en België? Glamping heeft de afgelopen vijftien jaar de wereld van verblijfsrecreatie compleet op zijn kop gezet! En het is niet alleen voor kampeerboeren en campings, nee, ook bungalowparken, pretparken, vakantieparken en zelfs hotelketens hebben ontdekt dat Glamping Big Business is! Wilt u weten wat de markt te bieden heeft? En droomt u ervan om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen? Dan is deze reis perfect voor u!

Maak u klaar om samen met vijftig andere enthousiaste collega’s de allerlaatste trends in Glamping te ervaren. Wacht niet te lang met aanmelden, want de plekken vliegen razendsnel de deur uit! 

En dat is nog niet alles! Tijdens deze unieke inspiratiereis wordt u bijgestaan door niemand minder dan Richard Otten, de visionaire oprichter van Glamping.nl. Hij zal u meenemen in de wereld van de laatste consumententrends, marketinggeheimen en de nieuwste opkomende merken in de verhuursector. Deze reis biedt niet alleen een breed scala aan bijzondere accommodaties, maar ook een exclusief inzicht in het rendement, beheer en onderhoud van deze Glamping pareltjes.

Benieuwd naar de nieuwste Outdoor- Glamping- en Lifestyleconcepten? Dan mag u deze reis zeker niet missen!

 

Wacht niet langer en meld u snel aan! Deze inspirerende reis is inclusief Mystery Visits en speciale overnachtingen. U zult collega-ondernemers ontmoeten, geïnspireerd raken door de verhalen van onze eigen “wijze” recreatieondernemers, nieuwe accommodaties ontdekken en alles te weten komen over opkomende doelgroepen, zoals de trendy Flashpackers of de bewuste Healthy Hipsters. Het programma zit boordevol unieke ervaringen en wordt georganiseerd door Pleisureworld in samenwerking met de meest gastvrije locaties die deze speciale Glamping Tour mogelijk maken.

programma

Maandag 23 oktober

08.00 – 08.30 uur: Ontvangst bij Pleisureworld – Boscafé, Bungalowpark Hoenderloo, welkom door reisleiders Hans van Leeuwen & Richard Otten met een vooruitblik op het 2-daagse programma.

08.30 – 0.845 uur: Welkomwoord door Baptiste van Outryve, PR & Corporate Communication Manager op Bungalowpark Hoenderloo

08.45 – 09.00 uur: Welkom door Hans van Leeuwen – Pleisureworld met vooruitblik 2Daagse Glamping Innovatie Tour

09.00 – 09.30 uur: Presentatie Cuber Suites – Marber Concept:

Conceptontwikkelaar Danny Pearl en voormalig eigenaar van Bungalowpark Hoenderloo delen alles over zijn nieuwe concepten met onderscheidende proposities.

09.00 – 09.30 uur: Presentatie Cuber Suites – Marber Concept:

Conceptontwikkelaar Danny Pearl en voormalig eigenaar van Bungalowpark Hoenderloo delen alles over zijn nieuwe concepten met onderscheidende proposities.

09.30 – 11.00 uur: Bezichtiging van de exclusieve locatie in de bossen, gelegen Cuber Suites met rondleiding over de bouwlocaties van het nieuwe Marber-concept en een kijkje in het walhalla (nieuwbouw) van de Happy Hipster.

11.30 – 12.30 uur: Ontdek Buitenplaats Beekhuizen:

Een van de eerste kleinschalige jaarrond geopende “Glamping Only” locaties met een divers aanbod, waaronder Lodgetenten, Pods en de laatste aanwinst Forest Cabins. Allemaal met privé-sanitair en luxe ligging in het Nationaal Park Veluwezoom.

12.30 – 13.30 uur: Lunch bij WOODZ, casual dining:

Niet alleen voor de Glamping Gasten, maar ook voor de regio-incentives en de zakelijke markt.

13.30 – 14.00 uur: Mystery Visit: Boutique Hotel als Glamping:

15.00 – 17.00 uur: Bezoek & rondleiding De Leistert Roggel:

Directrice Angelique Joosten neemt ons mee voor een rondleiding langs bijzondere accommodaties. Een praktijkvoorbeeld voor optimaal gebruik en het inpassen tussen traditionele kampeermiddelen.

19.00 – 20.00 uur: Inchecken bij Your Nature – EcoResort Belgium:

Herbronnen zonder toegevingen. Er zijn meerdere Your Nature Resorts op de wereld. Hier beleeft men het verblijf op eigen ritme in ecolodges waarin natuur, architectuur, ruimte en schoonheid samenkomen.

20.00 – 24.00 uur: Avondprogramma beleef het Resort YourNature:

Uitgebreid diner met lokale gerechten, parkwandeling, zwemmen, en een netwerkborrel.

Danny Paerl, concept ontwikkelaar Cuber Suited & Marber

Natuurinspiratiereis – Dinsdag 24 oktober:

07.00 – 08.30 uur: Ontbijt, uitchecken bij Your Nature – EcoResort Belgium.

10.00 – 10.30 uur: Snelle Mystery Visit: Recreatieoord ……….. (België).

11.00 – 12.30 uur: Warredal Maaseik, België:
Het recreatiedomein Warredal ligt in Belgisch Limburg. Hier kunt u kiezen voor een avontuurlijke vakantie in het Forest Camp of een ontspannen dag in het Adventure Park. Van Tiny House tot Boomhut of Cabin met privé hot tub, er zijn diverse accommodaties beschikbaar. Geen koelkast of verwarming, maar ijsblokken en zelf hout hakken. Slapen in een Hobbit House is hier geen uitzondering.

12.30 – 13.30 uur: Lunch in het unieke centrumgebouw van Terhills by CenterParcs, Dilsen-Stokkem, België.

13.30 – 14.30 uur: Terhills by CenterParcs, Dilsen-Stokkem, België:
Ontdek zelf de bijzonderheden van dit voormalige terrein van de steenkoolmijn van Eisden. De hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen is een deel van Terhills. Het ligt vlak bij het outlet center Maasmechelen. Terhills is CenterParcs’ meest duurzame ontwikkeling en biedt diverse accommodaties, waarin veel Glamping-aspecten zijn verwerkt.

16.00 – 17.00 uur: Buitengoed Ruysbos, Altforst:
Uw gastheer Rob Ansen neemt u mee over dit kleinschalige Glamping Resort. Overnachten kan in een NATUURHUYS, GLAMPHUYS of BOSHUYS. Het resort staat bekend om zijn kleinschaligheid, authenticiteit en luxe, met maximale privacy en opties voor Hottub, barbecue en meer.

18.00 – 20.00 uur: Einde van de tweedaagse reis, aankomst in Hoenderloo.
Afsluiting met een netwerkborrel en hapjes.

 

€795,- p.p

exclusief btw

belangrijk

Informatie

VOL=VOL

Het aantal deelnemers aan deze inspiratiereis is gelimiteerd tot maximaal 60 deelnemers.

PROGRAMMA

Het programma is met zorg samengesteld en in samenwerlking met verschillende partners. Er kunnen altijd wijzigingen in het programma plaatsvinden en is daarom onder voorbehoud.

BOEKINGSVOORWAARDE

Na opgave vindt er geen restitutie plaats. U dient zelf voor een reis- en annuleringsverzekering te zorgen.

De inschrijfkosten dienen binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan, vóór aanvang van de inspiratiereis.

OVERNACHTING

Inclusief catering en één overnachting in een tweepersoons privéslaapkamer met gebruik van een gedeelde douche en badkamer op de gang.

Wie gaan er al mee?

 
 1. Hans van Leeuwen – Pleisureworld
 2. Richard de Bruin – Pleisureworld
 3. Richard Otten – Glamping.nl
 4. Erwin Koppejan – Marindex BV
 5. Daisy van Sonsbeek-Cruijsen – V.O.F.Cruijsen van Sonsbeek
 6. Tom Cruijsen – V.O.F.Cruijsen van Sonsbeek
 7. Kristel Schelfhout – Warredal BV
 8. Rob Ansen – Buitengoed Ruysbos
 9. Laura van der Linden – De Regge-Vallei
 10. Boy Litjens – Boerderij ‘t Uiversnest
 11. Loek van de Loo – Vacanze col cuore
 12. Lotte Eijking – Europarcs
 13. Patrick Damen – Campsulotion
 14. Michel Jansen – Buitengoed de Boomgaard
 15. Merle Jorink – Buitengoed de Boomgaard
 16. Caroline Koekkoek – YALA Canvaslodges
 17. Bart Steenge – Steenge Tentenverhuur B.V.
 18. Gerben Kirchoff – CapCabin.nl
 19. Frank de Laat –  Vakantiepark De Krim
 20. Johanna Klare – Vakantiepark De Krim
 21. Walter Jonker – Pretwerk
 22. Linda Fijma – Recreatief Totaal
 23. Peter Luken – Vakantiepark De Betteld
 24. Erik van der Steur – Yala Canvaslodges
 25. Ben jij de volgende?

Lastminute

Je laatste kans om je nog op te geven

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.