Migratie en nieuwe GastenApp Strandpark de Zeeuwse Kust

Ontdek de vernieuwde ervaring bij Strandpark De Zeeuwse Kust met Recranet en de Nieuwe Gastenapp

Auteur: Hans Janssen

Strandpark De Zeeuwse Kust, gelegen aan de prachtige kustlijn van Zeeland, biedt zijn gasten al jaren een unieke vakantie-ervaring. Dit jaar heeft het park een belangrijke stap gezet in het verbeteren van de gastervaring door over te stappen naar het moderne en gebruiksvriendelijke Recranet. In samenwerking met Recranet heeft Libelnet, een specialist in digitale oplossingen voor de recreatiebranche, voor Strandpark De Zeeuwse Kust niet alleen een nieuw reserveringssysteem geïmplementeerd, maar ook een innovatieve gastenapp gelanceerd.

Van Stratech naar Recranet: een naadloze overgang

De overgang van Stratech naar Recranet werd begeleid door de experts van Recranet en Libelnet, die zorgden voor een soepele implementatie en waar nodig ondersteuning boden. Recranet biedt diverse voordelen, waaronder een gebruiksvriendelijke interface, betere integratiemogelijkheden en verbeterde klantbeheeropties. Dit betekent voor zowel de gasten als het personeel van Strandpark De Zeeuwse Kust een aanzienlijk verbeterde gebruikservaring.

De nieuwe Gastenapp: alles binnen handbereik

Een van de grootste innovaties dit jaar is de introductie van de nieuwe gastenapp, ontwikkeld door Libelnet. Deze app is volledig geïntegreerd met Recranet en biedt gasten tal van handige functies die hun verblijf nog aangenamer maken.

Reserveringsgegevens en betalingen

Met de nieuwe app kunnen gasten eenvoudig hun reserveringsgegevens bekijken en beheren. Of je nu de datum van je verblijf wilt controleren, een extra dienst wilt toevoegen of een wijziging wilt doorvoeren, alles kan snel en eenvoudig vanuit de app. Bovendien kunnen betalingen direct via de app worden gedaan, wat de administratieve rompslomp vermindert en zorgt voor een naadloze ervaring van begin tot eind.

Toegang tot faciliteiten met gezichtsherkenning

Een van de meest innovatieve functies van de app is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het zwembad middels gezichtsherkenning. Dit zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar ook voor een gebruiksvriendelijke manier om zonder gedoe van de faciliteiten te genieten.

Toegang tot verblijfsobjecten met Salto

De app biedt ook een slimme oplossing voor de toegang tot verblijfsobjecten. Met de integratie van Salto kunnen gasten eenvoudig hun accommodatie binnenkomen zonder traditionele sleutels of passen. Dit betekent meer gemak en een hogere mate van veiligheid.

Parkinformatie en openingstijden

Naast al deze handige functies, bevat de app uitgebreide informatie over de faciliteiten van het park en de bijbehorende openingstijden. Of je nu wilt weten wanneer het restaurant opent, welke activiteiten er gepland staan of waar je de speelfaciliteiten kunt vinden, alle informatie is binnen handbereik.

Een stap vooruit in gastenervaring

Met de overgang naar Recranet en de lancering van de nieuwe gastenapp heeft Strandpark De Zeeuwse Kust een grote stap voorwaarts gezet in het verbeteren van de gastenervaring. Dankzij de samenwerking met Libelnet zijn deze innovaties naadloos geïntegreerd en klaar om de vakanties van gasten nog onvergetelijker te maken.

Bezoek Strandpark De Zeeuwse Kust en ervaar zelf de voordelen van deze digitale transformatie. Boek je verblijf vandaag nog en ontdek hoe technologie jouw vakantie kan verrijken!

Kijk voor meer informatie op www.libelnet.nl/strandpark-de-zeeuwse-kust

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.