RCN kiest voor natuurlijk en avontuurlijk speelplezier

Avontuurlijke speeltoestellen en meedenkend vermogen van Eibe versterken unieke onderscheiding van RCN

Eibe Benelux bedenkt, realiseert, beheert en inspecteert speeltoestellen. Ook ontwerpen zij speelplaatsen voor de gemeentelijke markt, de leisure industrie en scholen. De wensen van klanten vormen de uitdagingen van de medewerkers. RCN Vakantiepark de Flaasbloem kiest, mede daarom, al jaren voor de kwaliteit en bijzondere speelconcepten van Eibe, het bedrijf dat staat voor speel- en sportplezier voor iedereen.

RCN Vakantiepark de Flaasbloem besloot hun park met bijzondere speeloplossingen te verrijken, hierbij kozen zij al eerder voor de kwaliteit en speelwaarde van Eibe. Nu jaren verder, ontwikkelt Eibe nog steeds speeltoestellen voor het park. “Kortgeleden hebben zij hier weer een project opgepakt voor ons recreatiemeer waarbij zij de nieuwe ‘Robina’ lijn hebben verwezenlijkt. Toen wij deze lijn van Eibe voor het eerst zagen waren wij meteen verkocht. De houten lijn past perfect bij ons park, het is hip en natuurlijk”, geeft parkmanager Edward Nederend aan.
Eibe gelooft dat kinderen moeten worden uitgedaagd om te spelen en dat ouders vervolgens worden gestimuleerd om mee te doen. Deze denkwijze wordt toegepast bij de traditionele speeltuin in de buurt tot aan de gethematiseerde speeltoestellen binnen een pretpark of vakantiepark. “In ons park is het belangrijk dat alle doelgroepen worden uitgedaagd. Bij Eibe begrijpen ze onze wensen, hoe uiteenlopend de projecten of de doelgroep ook is”, vertelt de heer Nederend.

Milieubewuste oplossingen

Het vakantiepark is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid en probeert hier in het park zo veel mogelijk op te letten. Bij Eibe worden de producten aan de hand van milieuvriendelijke aspecten geproduceerd. Zo bevestigd het onafhankelijke milieu-, ISO certificerings- en verbandmanagement regelmatig hen prestaties. De materialen van Eibe zijn onder andere 100% FSC en EMAS geregistreerd. “Een duurzame oplossing voor onze functie aan het water was dan ook een zeer geschikt project voor Eibe”, aldus Edward Nederend.

Interactie van Eibe bij ontstaan van concept wordt door klant gewaardeerd

De unieke onderscheiding van Eibe wordt door de branche erkent. Niet alleen het milieu aspect, maar ook de interactieve oplossingen en de service die het bedrijf biedt wordt goed ontvangen. “Wij doen al zo’n 20 jaar zaken met Eibe en zouden dit niet anders willen. Er wordt goed gekeken naar de lokale situatie van de klant, de interactie die er gezocht wordt voor de kinderen en de follow-up van de projectontwikkeling is altijd erg snel en accuraat. Wij zijn met recht een tevreden klant”, laat de heer Nederend nog weten.

Neem contact op met Eibe

Wanneer u zich ook wilt onderscheiden en iets bijzonders wilt aanbieden aan uw klant, neem dan contact op met Eibe. Uiteraard zijn zij ook gespecialiseerd in de traditionele recht houten speeltoestellen of stoere metalen toestellen. Samen met u vertalen zij uw wensen naar een ontwerp tekening en adviseren u graag over de mogelijkheden. Met Eibe weet u dat succes binnen de recreatiebranche verzekerd is. Mail naar info@eibe.nl of neem contact op via 079-3610010.

Bron afbeeldingen: RCN Vakantiepark de Flaasbloem

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.