Leisure & Tourism als drivers voor regio-ontwikkeling

Donderdag 5 april 2018 – Saxion Apeldoorn – 10.00 / 17.00

Ontmoet jij straks ook 150 beleidsmakers en professionals? Laatste kans om in te schrijven!

Met bijna 130 deelnemers is het aantal beschikbare tickets voor het Trendcongres Toerisme & Vrije tijd 2018 nog maar beperkt. Schrijf dus snel in en mis hét toerisme & vrijetijdscongres van het jaar niet.

Het programma van het Trendcongres Toerisme & Vrije tijd bestaat uit keynotes van Michiel Flooren, Gert Jan Hospers en Paul Peeters rond het thema Leisure en Tourism als drivers voor regio-ontwikkeling, een inspirerend intermezzo van reisjournalist Hans Avontuur en 20 verschillende break-out sessies. Dat maakt het congres zeer de moeite waard om op 5 april 2018 af te reizen naar Saxion Apeldoorn.

20 inspirerende break-out sessies

Op het Trendcongres 2018 bieden we volop inspiratie en oplossingen voor de uitdagingen waar we als branche mee te maken hebben. Dit jaar hebben we de break-out sessies in drie rondes rond zes actuele thema’s gebouwd zodat we samen met de meer dan 30 state-of-the-art experts van de toeristische hogescholen en deskundigen uit de branche een geweldig programma kunnen bieden:

– Boost your region: Explore more, enjoy more with Grenspas, House of Leisure Kansenkaart, The House of Hospitality Amsterdam en het herontwikkelen van Nederlandse kazernes tot multifunctionele leisurelocaties.

– Overtourism: Oplossingen voor bezoekersdruk in steden, learnings van bewonersattitudes ten aanzien van toerisme en Holland World om de toeristische druk op hotspots te verlichten.

– Cultural Capital: Vincent van Gogh als internationale verleider, hoe cultureel erfgoed toerisme een verdiepende boost kan geven en hoe je beleving met storytelling kunt vergroten.

– Holiday resorts in the future: Vitale vakantieparken tegen welke prijs, nieuwe concepten en oplossingsrichtingen voor vakantieparken en kamperende pubers.

– Opportunities in sustainability & digital innovation: De betrouwbare toerist als driver voor duurzame toeristische regio ontwikkeling, advances in measuring tourists’ emotions, op reis met predictive analytics en een integraal monitoring onderzoek in de Waddenzee.

– Out of the box: Laat je verrassen met bijzondere sessies binnen dit thema.

Kijk op de website www.toerismecongres.nl en ontdek alles over de thema’s en de sessies die je kunt bijwonen.

Schrijf snel in en reserveer die laatste tickets!

Durf je het aan direct in te schrijven, dan heeft de organisatie voor jou als congresfan een mooie korting! Ben je ZZP’er of student? Dan hebben ze voor jou een speciaal tarief.

Locatie: Saxion Apeldoorn, Spoorstraat 29 (makkelijk bereikbaar: direct naast het NS station).

CategoryBlog, Event
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: