Verbind ondernemers in de Leisure branche

Wordt ook lid van de Businessclub Trendsetting in Leisure van Pleisureworld!

Het grootste netwerk in Leisure

Hans van Leeuwen; trendwatcher, recreatie adviseur expert in Leisure met het grootste netwerk, heeft dit nieuwe initiatief opgepakt voor bijzondere ondernemers die optimaal gebruik willen maken van het unieke relatie netwerk van Pleisureworld.


Hans van Leeuwen

Het wordt tijd voor een andere aanpak. Na het tijdperk van de Top Partners van Pleisureworld kiezen wij voor meer persoonlijke benadering en het verbinden van ondernemers in horeca- recreatie- toerisme en de vrijetijd. Het product staat niet meer op de eerste plaats maar het concept- dienstverlening en partnership zullen een antwoord moeten geven op de veranderende behoeften van de nieuwe gast van de toekomst.

Word ook lid van de Businessclub Trendsetting in Leisure van Pleisureworld!

Het grootste netwerk in Leisure

Als lid van de Businessclub bent u exclusief verbonden aan het unieke relatienetwerk van Pleisureworld en heeft u een uitstekende informatie- en kennisbron tot uw beschikking. Wij zijn al meer dan veertig jaar toonaangevend en de inspirator van de Leisure Industrie met het grootste relatie netwerk van de Benelux.

Wij netwerken niet alleen maar verbinden ook en brengen actief verschillende “markten” bij elkaar door onze Adviezen, Branche rapporten en Events. Onze activiteiten zijn er op gericht dat er succes voor een ieder te behalen valt binnen de Pleisureworld Businessclub.

Het zijn ondernemers in de vrijetijd en toeleveranciers die gezamenlijk de BusinessClub van Pleisureworld tot een unieke verzameling maken van entrepreneurs in dag- en verblijfsrecreatie. Alles is gebaseerd op unieke samenwerking en een grote mate van vertrouwen gezamenlijk de totale branche naar een hoger plan te tillen.

Business Club: wat, waarom en welke voordelen?
Een businessclub van Pleisureworld is een georganiseerde groep bedrijven in dag- en verblijfsrecreatie en de vrijetijd. Via uw lidmaatschap en contributie krijgt u een groot bereik in het relatienetwerk met als werkterrein de benelux en bent u in staat een groot aantal commerciële doelen te bereiken, zoals:

1) Versterken van het relatienetwerk.

2) Vergroten van de naamsbekendheid.

3) Communiceren van een uniek imago – brand – belevenis – product en/of dienst.

4) Tonen van maatschappelijke betrokkenheid.

5) Inspireren van de totale sector in de vrijetijd.

De Business Club van Pleisureworld is een (inter)nationale ontmoetingsplaats voor bedrijven in de vrijetijd.

Meld u aan voor deze bijzondere businessclub


Word onderdeel van een uniek netwerk. U wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten. De contributie per jaar bedraagt € 295,- p.p. en een bedrijfslidmaatschap € 595,– (alle bedragen exclusief btw en voor 3 jarig abonnement).

Al lid van de unieke Pleisureworld Business club

Every Office

Every Office

Wij zijn de enige aanbieder in de recreatiebranche die alle gebruikte recreatiesoftware binnen een park kan terugbrengen naar één systeem.

Everyoffice.nl

Sidijk

Sidijk

Met meer dan 40 jaar ervaring in de leisure wereldwijd is Sidijk dé leverancier voor indoor speeltuinen, trampoline-parken en speeltoestellen.

Sidijk.com

Bookzo

Bookzo

Met het gebruiksvriendelijke reserveringsprogramma van Bookzo maken gasten gemakkelijk via uw website een reservering.

Bookzo.nl

Aanmelden businessclub?

Het formulier is succesvol verzonden!
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw. Of stuur een e-mail naar: info@pleisureworld.nl
There was an error trying to send your message. Please try again later.

* Velden zijn verplicht
** Betaling en toelating na goedkeuring Pleisureworld