Sprekers FEC & Retailtainment

Stan Raaijmakers

Facility spot

Innovatieve Oplossing voor Efficiënt Contractmanagement

Het is met groot genoegen dat ik u mag verwelkomen bij de innovatie pitch waar we een opwindende innovatie zullen bespreken die het potentieel heeft om de manier waarop we contracten beheren en onderhoud plannen binnen vakantieparken volledig te transformeren. Ik heb het over Facility Spot, een vooruitstrevend contractmanagement systeem dat is ontworpen om vakantieparken te helpen hun processen te optimaliseren, tijd en geld te besparen, en de gastervaring te verbeteren.

Onze Expertise en Dienstverlening:

Bij Facility Spot begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee vakantieparken worden geconfronteerd bij het beheren van een breed scala aan contracten en onderhoudstaken. Onze expertise ligt in het creëren van een gestroomlijnde oplossing die vakantieparken in staat stelt om al hun contractuele verplichtingen en onderhoudsbehoeften op één centrale locatie te beheren. Met een gebruiksvriendelijk platform en geavanceerde technologieën, bieden we inzicht, efficiëntie en gegevensgestuurde besluitvorming.

Hoe Werkt het:

Facility Spot biedt vakantieparken een alles-in-één platform waarmee ze een overzicht krijgen van zowel lopende contracten als geplande onderhoudstaken. Dit stelt managers en besluitvormers in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en hun middelen effectiever in te zetten. Het systeem is uitgerust met geavanceerde analysefuncties die gebruikmaken van AI en data om diepgaande inzichten te genereren. Bovendien waarschuwt Facility Spot automatisch wanneer contracten op het punt staan af te lopen, en deze meldingen kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker.

Voordelen voor Vakantieparken:

De voordelen van Facility Spot zijn talrijk en veelzijdig. Allereerst zorgt ons systeem voor aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen door het stroomlijnen van contractbeheer en onderhoudsplanning. Daarnaast draagt het bij aan een verbeterde gastbeleving door transparantie te bieden in waar de financiële middelen naartoe gaan en ervoor te zorgen dat onderhoudstaken tijdig worden uitgevoerd. De geavanceerde analysefuncties helpen vakantieparken om datagedreven beslissingen te nemen, en de integratiemogelijkheden met externe systemen via API’s versterken nog verder de capaciteiten van het platform. Het kan laten zien waar iedere euro naartoe gaat en hoeveel het onderhoud van de verschillende woningen kost.

Referenties:

We zijn trots om te vermelden dat Facility Spot reeds positieve resultaten heeft opgeleverd voor diverse vakantieparken. Klanten die gebruik maken van ons systeem hebben gemeld dat ze aanzienlijk meer inzicht hebben in hun contracten en onderhoudsbehoeften, wat heeft geleid tot een hogere operationele efficiëntie en grote besparingen. Daarnaast hebben ze kunnen profiteren van onze waarschuwingssystemen die hen op tijd op de hoogte stellen van naderende contractvernieuwingen. Onze klantverhalen illustreren hoe Facility Spot niet alleen innovatieve technologie biedt, maar ook tastbare voordelen oplevert voor bedrijfsresultaten.

In afsluiting, Facility Spot is geen gewone oplossing – het is een innovatie die vakantieparken in staat stelt om slimmer te werken, effectiever te beheren en de gastervaring te verbeteren. We zijn verheugd om onze expertise en diensten met u te delen en samen de weg te banen naar een efficiëntere en succesvollere toekomst voor de vakantieparkindustrie.

 

Coen Bertens

TDAC

Van medewerkers naar ambassadeurs en van gasten naar fans!

Mijn naam is Coen Bertens en ik ben 23 jaar werkzaam geweest bij de Efteling. De eerste 10 jaar was ik werkzaam als Controller binnen de Efteling. Na 10 jaar kwam ik erachter dat mijn talent en passie liggen bij de gast en medewerker. Ik ben daardoor overgestapt naar het management van de Efteling. Ik heb diverse managementposities bekleed binnen de Efteling, waarvan de laatste 7 jaar in directie posities. Ik gaf in mijn laatste positie als Directeur Park leiding aan 2.300 enthousiaste en gepassioneerde collega’s.  Het meest trots ben ik op de award voor “Meest klantvriendelijke organisatie” in 2019. Een kroon op het werk voor mijn collega’s en mijzelf. Sinds 1 maart 2021 ben ik als zelfstandige begonnen en ben tevens partner bij de leisure consultancy organisatie TDAC.

 

In mijn inspiratiesessie neem ik de deelnemers mee hoe de visie van de Efteling tot stand is gekomen, wat de leermomenten waren en hoe we ervoor hebben kunnen zorgen dat de medewerkers met hun talenten een bijdrage hebben geleverd aan de visie van de Efteling. Daarnaast neem ik hen mee welke resultaten we hiermee geboekt hebben.

 

Tenslotte leg ik de deelnemers uit hoe ik, samen met Bart Dohmen van TDAC,  hen kosteloos kan begeleiden bij het maken, implementeren en borgen van een visie door middel van subsidie.

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.