PLEISUREWORLD EVENTS

Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Posta7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een dagje uit

Dinsdag 11 juni 2024

Bezoek ook deze vakdag voor “ondernemers” van Het leukste dagje uit?

Grootschaligheid gaat gepaard met gastvrijheid en laagdrempeligheid bij FEC Posta7. Bewonderingswaardig zijn onder meer de Jail Challenge en dé Formule 1-ervaring. Beide topactiviteiten zijn zelf ontwikkeld, door de eigen mensen van initiatiefnemer Oetze Mulder. Ook heeft Mulder een volautomatisch curlingscoresysteem en -terugschuifsysteem in eigen beheer uitgerold. Tijdens de volgende vakdag vertelt Oetze meer over de ongekende ontwikkelingen.

Foto: Hans van Leeuwen samen met Oetze Mulder

Posta7 biedt een prachtig decor voor dé ontmoetingsdag van het jaar met ondernemers uit de branche. Dit valt er (onder andere) te zien en te beleven bij de altijd geniale Groningers:

 • Jail Challenge en dé Formule 1-ervaring met eigen software, aankleding en ontwikkeling
 • Elektrische WC-pot-Race als verrassende hardloper onder de activiteiten, mét badjassen
 • Lasergame in een prachtige Sciencefiction-wereld, Glow Midgetgolf in een mooie jungle
 • Bowlen in stijl: Chesterfield-achtige banken in een industriële setting met fraaie verlichting
 • Fun Curling 2.0, net als Lasergame, Minigolf, etc. op eigen manier gebouwd en uitgebouwd 

 

Posta7 is de nog gloednieuwe uitbreiding van horecabedrijf De Postwagen in Tolbert. De Postwagen is al sinds 1780 een begrip in het Noorden en Posta7 doet daar een schepje bovenop. Deze ‘activiteitenarena’ barst van de uitjes voor diverse doelgroepen. Zo komen overheidsinstanties, onderwijsorganisaties en ondernemers graag langs bij de ‘Trots van Tolbert’. Ook families en vriendengroepen weten de A7 (afrit 33/34) goed te vinden. Bij Posta7 vermaken ze zich volop.

Foto: Eigenaar Oetze Mulder met het in eigen beheer ontwikkelde Jail Challange

De warme gastvrijheid van De Postwagen is doorgetrokken naar het overdekte uitjescentrum. Alles ademt gastvrijheid en betrokkenheid. Mulder gelooft in het realiseren van geluksmomentjes voor de gasten. Er worden herinneringen gemaakt. Van een jubilaris in het bedrijf tot een familiedag, alles komt voorbij. En daar horen exclusieve uitjes bij. De Jail Challenge bijvoorbeeld. Dit complex bestaat uit 17 cellen met allemaal aparte spellen. Deelnemers doorkruizen eigenhandig het cellencomplex.

 

Daarnaast heeft Oetze de horeca gestroomlijnd door gedurfde keuzes. Het à-la-carte-concept ging na een decennium overboord. Er kwam een succescvol shared-dining-concept voor terug in de vorm van de ‘Bulgaarse Ovensteen’. Dit is een soort Mixed Grill (met een Vega Style-variant) voor meerdere personen. Dankzij dit concept kan de keuken beter de enorme toestroom van bezoekers aan (100.000 bezoekers op jaarbasis). Het restaurant zit dan ook altijd vol met meer dan tevreden gasten.

Foto: Als eerste in Nederland, zelf ontwikkelde automatische retour en score systeem Curling

Locatie:  

Posta7

telefoon locatie

 0594 515 999

Datum        

dinsdag 11 juni 2024

Adres

 Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert

Ontvangst

 09.00 - 09.45 uur

Aanvang

10.00 uur, welkom door Hans van Leeuwen

Einde

16.00 - 18.00 uur netwerkborrel

Inspiratie & Ontmoeten

programma

Programma:

Definitief programma voor Dinsdag 11 juni 2024 wordt vanaf 1 maart gepubliceerd1

belangrijk

Informatie

BOEKINGSVOORWAARDE

Na opgave vindt er geen restitutie plaats.

De inschrijfkosten dienen binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan, vóór aanvang van het evenement.

LOCATIEGEGEVENS

Locatie:              Posta7telefoon locatie  0594 515 999Datum               dinsdag 11 juni 2024Adres:              Hoofdstraat 53, 9356 AV TolbertOntvangst          09.00 - 09.45 uurAanvang            10.00 uur, welkom door Hans van LeeuwenEinde                 16.00 - 18.00 uur netwerkborrel

Deelnemerslijst

“Early Bird “ korting
Nu tijdelijk met € 50.—p.p. voordeel bij inschrijving voor 1 maart 2024 en betaling per Ideal.

 1. Oetze Mulder – Posta 7
 2. Hans van Leeuwen – Pleisureworld
 3. Max Coppes – De Voltage
 4. Ben jij de volgende?

 

Standhouders

 • Meld je aan.
 
 

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.